Sef Serviciu Restaurant

Dalacosa SRL

26-04-2017 | EXPIRA LA 26-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

ROLUL POSTULUI. Verifica si vegheaza permanent la indeplinirea sarcinilor de serviciu de catre toti angajatii aflati sub coordonarea sa.
SARCINI PRINCIPALE :
- analiza zilnica(analiza vizuala) a produselor finite,semifinite si a stocurilor. Se va urmari: modul de expunere, prospetimea produselor, depozitarea stocurilor in conformitate cu planurile pentru depozite prin respectarea regulii FIFO, depozitarea produselor semifinite in conformitate cu etichetarea spatiilor speciale.
- analiza zilnica a personalului in privinta: respectarii programului de lucru si a pauzelor, pastrarea curateniei, folosirea responsabila si corespunzatoare a echipamentelor si utilajelor din dotare, tinuta si conduita personalului (uniforma, atitudine, mod de interactiune)
RESPONSABILITATI:
- Asigura, respectand normele de lucru impuse pe unitate, solutii eficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor ce se ivesc si , asumandu-si raspunderea pentru deciziile luate si comunicate subordonatilor;
- Asigura, dupa caz, legatura de comunicare dintre angajati si Managerul de zona.
- Verifica calitatea materiilor prime folosite.
- Asigura buna desfasurare a relatiilor cu clientii si partenerii de afaceri ce intra in contact cu obiectivul pe care il conduce, prin gestionarea situatiilor ce apar, asigurandu-se ca raspunde prompt oricarei solicitari venite, respectand conduita impusa de compania pe care o reprezinta.
- Politetea, operativitatea in gestionarea cererii, profesionalismul si diplomatia
- Semnaleaza din timp Managerului de zona orice situatie ce poate duce la neindeplinirea activitatii curente si propune masuri urgente ce sunt menite sa rezolve situatia aparuta.
- Pastreaza confidentialitatea asupra afacerilor si informatiilor referitoare la activitatile desfasurate de companie.


CERINTE

Se cer studii superioare, experienta minim 1 an in functii de conducere, de preferinta in domeniul HORECA.


BENEFICII OFERITE

Oferim conditii salariu atractiv, bonusuri, asigurare medicala, training, conditii bune de munca si alte recompense care vor fi discutate la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Companie care asigura servicii HR