Secretara - Asistent Executiv Online

ANDERSEN TRADING S.R.L.

13-08-2015 | EXPIRA LA 15-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

CE CAUTAM?
Cautam secretara / asistenta virtuala pentru a mentine legaturi telefonice cu clientii si partenerii nostri de afaceri, oferind acestora informatii despre produsele si serviciile companiei noastre prin telefon, skype, email.

RESPONSABILITATI?
Angajatul va trebui sa telefoneze o lista de lideri din mediul business, furnizata zilnic de departamentul de marketing, sa le afle necesitatile, sa le testeze disponibilitatea de a colabora cu compania noastra si sa noteze rezultatele convorbirii intr-o baza de date online.

CUM LUCRAM?
Cea mai mare parte a activitatii se poate desfasura virtual, la domiciliul angajatului, deci potentialul angajat poate locui in orice oras al Romaniei.
Putem stabili daca doresti sa lucrezi part-time sau full-time si de asemenea suntem flexibili in stabilirea orarului de lucru.
Instrumentele de lucru necesare pentru activitate pot fi accesate online, legatura cu managementul companiei si colegii efectuandu-se prin skype si telefon.


CERINTE

Calitati solicitate:
- solide abilitati de comunicare verbala
- inteligenta, putere de persuasiune si spontaneitate
- caracter foarte sociabil
- usurinta de a aborda telefonic persoane necunoscute
- voce agreabila la telefon
- rabdare si abilitate de a comunica cu oamenii
- cunoasterea suitei Office, in special Outlook si Excel
- buna intelegere a Internetului si uneltelor de comunicare online
- studii superioare in curs sau finalizate
- desi nu este un job de vanzari, constituie un plus experienta anterioara in orice job care presupune legaturi telefonice cu oamenii: telesales, telemarketing, vanzari.
Trebuie sa detii un calculator cu conexiune la internet.
Vei primi aparat si abonament telefonic de la companie. Dar pentru demararea perioadei de proba, constituie un plus daca detii un abonament personal cu minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila.


BENEFICII OFERITE

Oferim pachet salarial foarte motivant, care poate fi suplimentat consistent in functie de rezultate.
In plus, oferim traininguri, acreditari si instructaje gratuite daca angajatul doreste sa invete lucruri noi, se se perfectioneze si sa evolueze in companie pe o pozitie de management.


DESCRIEREA FIRMEI

Editura si servicii de marketing.