SECRETARA

FUNDATIA VALENTE UMANE

03-03-2016 | EXPIRA LA 05-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sarcinile aferente postului de muncă:
· Achiziţionarea de servicii si produse necesare desfasurarii activitatii
· Analiză, evaluare şi tehnoredactare materiale promotionale şi e-mail-uri
· Asistenta in negociere
· Asistenta in participări la conferinţe, saloane, târguri, etc.
· Cercetare de piata on-line si nu numai
· Comunicare publica în medii profesionale
· Corectura materiale tehnoredactate
· Distribuire/difuzare materiale promotionale
· Documentare legislativa
· Documentare si auto-instruire in temele si domeniile cerute si necesare
· Documentarea si cercetare bibliografica
· Gestiunea contactelor personale si profesionale ale managerului
· Gestiunea conturilor de e-mail si administrarea electronica a unor site-uri informatice
· Gestiunea resurselor din spaţiul de lucru
· Informare eficientă manager cu privire la ariile specifice de interes stabilite
· Intermedierea comuncatiilor electronice intre manager si colaboratori
· Introducere date in calculator
· Pastrarea unei agende de lucru la zi
· Realizarea de rapoarte destinate uzului intern sau extern
· Redactarea si gestiunea contractelor
· Sistematizarea informatiilor dintr-o plaja bibliografica


CERINTE

- Absolvent studii superioare: de preferat relatii internationale, litere, stiinte politice
- Minimum 5 ani experienta
- Fluent limba engleza si franceza: scris, citit, conversatie.
- Cunostinte de operare Microsoft Office si Macintosh
- Cunostinte solide operare Pachet Office (Word, Excel, Power Point etc)
- Cunoştinţe despre delegare, managementul timpului, politici publice
- Cunoştinţe despre ascultarea activă, feed-back, evaluare, limbajul non-verbal
- Multitasking: a opera cu o mobilitate foarte bună a atenţiei 2-3 procese simultan
- Observaţie: observarea distantă, neimplicată, imparţială a unui proces/fenomen/situaţii cu scopul de a-l judeca în funcţie de anumite criterii prestabilite
- Organizarea muncii într-o manieră ordonată, clasificată clar
- Învăţare activă: înţelegerea implicaţiilor informaţiei noi asupra proceselor decizionale şi de rezolvare a problemelor, atât cele curente cât şi cele viitoare
- Gândire critică: utilizarea logicii şi a raţionamentului pentru a identifica punctele tari şi punctele slabe ale unor soluţii, alternative, concluzii sau abordări ale unor situaţii-problemă
- Ascultare activă: concentrarea atenţiei asupra a ceea ce spun oamenii, depunerea de efort pentru a înţelege punctele de vedere susţinute de alţii, formularea adecvată a întrebărilor şi evitarea întreruperii discursului celorlalţi în momente nepotrivite
- Percepţie socială: a fi conştient de reacţiile celorlalţi şi a înţelege cauzele care stau la baza acestei reacţii
- Capacitatea de a urma corect o regulă dată sau un set de reguli pentru a aranja lucruri sau acţiuni într-o anumită ordine.
- Aptitudinea de se concentra şi de a nu fi distras în timpul realizării unei sarcini de-a lungul unei perioade de timp.
- Caracter întreprinzător, orientat spre folosirea eficientă a timpului în scopul atingerii obiectivelor propuse prin acţiuni organizate de influenţare, orientare spre acţiune specifică, concretă şi eficientă
- Caracter artistic, orientat spre folosirea creativă a limbajului în realizarea unor construcţii de natură să întărească un caracter persuasiv în conţinutul documentelor pe care le gestionează, orientat spre ocolirea regulilor sistemului într-o manieră avantajoasă pentru scopul propus, în limita păstrării normelor legale şi etice ale profesiei
- Înţelegere şi receptivitate la solicitările managerului, ale angajaţilor, colaboratorilor şi clienţilor companiei


BENEFICII OFERITE

Program luni-vineri, 8-16
Contract de munca


DESCRIEREA FIRMEI

Platforma Europeană de Dezvoltare (E.D.P.) a fost înființată de Fundația Valențe Umane, cu scopul valorificarii dublului sau atribut, de organizație românească prin statut și europeană prin vocație. E.D.P. reunește companii publice cât si private, din toate sectoarele economiei românesti, ONG-uri și persoane fizice cu o înaltă probitate morală din România, Uniunea Europeană și țările candidate. Aceasta platforma de dialog bazată pe generatori de dezbateri cât și întâlniri între grupurile de afaceri autohtone și străine care inițiază și contribuie la un dialog interactiv pe probleme de actualitate, își propune să ofere soluții economice inteligente, să sprijine dezvoltarea economiei românești în contextul structurării viitorului Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020.
E.D.P. a fost înființată în anul 2010, la trei ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, având o misiune bine conturată, aceea de a deveni un vehicol pentru întărirea legăturilor între organizații economice, publice și private, organizații civice autohtone și entități similare din alte țări ale Uniunii Europene, Comisia Europeană și Parlamentul European.
Lansarea E.D.P. a avut loc la Parlamentului European și s-a bucurat de prezența oficialilor instituțiilor europene, reprezentanți ai mediului de afaceri, academic din țara și străinătate. Au urmat o serie de evenimente la Bruxelles și în România, organizate împreună cu ONG-uri recunoscute ca principale arene de dezbatere europeană.
Exista deja o istorie a E.D.P. care validează demersul celor care au inițiat-o. Bogăția tematică a evenimentelor organizate, participarea onorabilă, reacțiile în străinătate și acasă, ilustrarea în mass-media, demararea unor proiecte de interes național și european, sunt un îndemn de a continua și întări acest demers.
E.D.P. urmareste următoarele subiecte de dezbatere: creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene; promovarea unor interese strategice ale României în spațiul european - dialogul cu instituțiile europene fiind o constantă a acțiunilor organizate; regenerarea industrială a țării având în vedere criza economică din Europa și redistribuirea puterii economice în lume; coagularea cercurilor de afaceri autohtone în vederea dezvoltarii economiei românesti; identificarea de noi oportunități în vederea diversificării relațiilor comerciale cu alte țări.
Domeniile de expertiza abordate pornesc de la politici europene, politici sociale, agricultură, turism, educație și cercetare, construcții, transport și infrastructură, mediu, sănătate, cultura, IT&C, energie, securitate și siguranță europeană, administrație și absorbție de fonduri europene.
Platforma este deschisă tuturor organizațiilor care îi împărtășesc viziunea și filosofia de acțiune. Deși este o organizație privată, E.D.P. este în slujba interesului public, a intereselor societății românești; este animată de valorile europene, de spiritul care a adus pacea și refacerea economică, care a promovat democrația în Europa.