SECRETARA

NICODEEA COSMETIC DISTRIBUTION SRL

15-01-2015 | EXPIRA LA 17-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- intampina vizitatorii si asigura activitatile specifice de protocol - inregistreaza, distribuie si expediaza corespondenta - gestionează si redacteaza documente de interes general - foloseste echipamentele de birotica din dotare - asigura legaturile telefonice in tara si stainatate - preia si transmite mesajele - rezolva diverse probleme administrative - colaboreaza cu celelalte departamente, iar sub indrumarea manager-ului de proiect, gestioneaza documentele primare.


CERINTE

Cerinte:

Candidatul ideal:
- studii medii finalizate sau in curs de finalizare - experienta pe un post similar de "front office" - cunostinte in utilizarea computerului si a programelor de office - nivel de cunoastere a limbii engleze (limba franceza in secundar reprezinta un avantaj) - prezenta placuta, calma, persoana pozitiva, entuziasta, inteligenta, ordonata, bine organizata, avand reale calitati de comunicare si spirit intreprinzator.

Candidatul cautat este si acea persoana care poate lucra sub presiune, gandeste la rece si ia cele mai constructive decizii. Lucrul in echipa este de asemenea foarte important, candidatul reusind sa faca fata obiectivelor atat individuale cat si in colectiv.

Oferta (bonusuri, beneficii):

-Salariu cu baza fixa + bonus de performanta.
- contract pe perioada nedeterminata - mediu de lucru placut si relaxant - program de lucru saptamanal de 35 de ore - flexibilitate
- posibile bonusuri anuale in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Produse Cosmetice