Sales Representative

Grama Accounting

03-03-2016 | EXPIRA LA 04-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job-ul consta in contactarea potentialilor clienti si persuadarea acestora in scopul obtinarii unei colaborari, inregistratea interactiunilor in aplicatiile informatice, indeplinirea obiectivelor specifice fiecarui serviciu.


CERINTE

Candidatul ideal detine abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client, atitudine pozitiva si perseverenta, cunostiinte de operare a calculatorului (Windows, MS Office), spirit de echipa, experienta anterioara intr-un call center sau pe o pozitie similiara.


BENEFICII OFERITE

Oferim salariu fix, comision competitiv si bonus in functie de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Grama Contabilitate, ca si companie este membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile pentru societati cu capital strain. Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu posibilitati vaste de expertizare financiar-contabila a tuturor tipurilor de societati comerciale. Scopul nostru este acela de a sprijini societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert.

Bursa de Contabilitate este un proiect ambitios al Grama Contabilitate care ruleaza de 2 ani si pentru care recrutam in prezent persoana ce vor sa se afirme din punct de vedere profesional.