Sales Assistant

Premium Promotion SRL-D

24-03-2015 | EXPIRA LA 29-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avem un job premium pentru tine!
Companie de publicitate angajeaza Sales Assistant, in regim full-time sau part-time.

Viitorul coleg/ viitoarea colega trebuie sa fie o persoana comunicativa, spontana, deschisa, convingatoare si dornica sa se afirme in vanzari si publicitate.

Pentru a te ajuta sa inspiri incredere potentialilor clienti, iti vom pune la dispozitie materialele noastre de promovare, precum si traininguri gratuite pentru a te familiariza cu lumea publicitatii online. Totodata, iti oferim asistenta non-stop si iti vom sta la dispozitie oricand ai nevoie de ajutor.
Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV insotit de o fotografie recenta.


CERINTE

Candidatul ideal:
- persoana comunicativa si persuasiva;
- prezenta agreabila;
- dorinta de a studia si de a invata permanent lucruri noi;
- cunostinte generale PC, MS Office, Internet;
- experienta in vanzari constituie un avantaj (dar nu este obligatorie!).


BENEFICII OFERITE

Training gratuit in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Premium Promotion este membru Google Partners si propune companiilor din Romania o paleta larga de servicii de promovare pentru a creste notorietatea brandului si cresterea numarului de clienti.
Serviciile noastre includ web design pentru companii, optimizare web, promovare in prima pagina Google, YouTube si in cadrul Google Display Network (in baza parteneriatului Google Partners), promovare pe Facebook, remarketing, gazduire web, transmitere newslettere in masa catre clienti, executie/distributie flyere, precum si alte materiale promotionale.