Responsabil PROTECTIA MUNCII

HUMANGEST GROUP

22-10-2014 | EXPIRA LA 21-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Asista Angajatorul in punerea in aplicare a toate actiunilor necesare pentru a indeplini regulamentul aplicabil Companiei privind siguranta si sanatatea lucratorilor, privind Protectia Civila, prevenirea incendiilor, situatiile de urgenta si protectia mediului.
2. Asigura, acolo unde este cazul cu ajutorul tertilor , respectarea regulamentului privind siguranta si sanatatea lucratorilor.
3. Asigura, acolo unde este cazul cu ajutorul tertilor, punerea in aplicare a masurilor necesare pentru prevenirea incendiilor si evacuarea lucratorilor, precum si in caz de pericol grav si iminent.
4. Asigura identificarea tipului de risc si solutiile specifice care urmeaza sa fie adoptate, asigurand punerea in practica si implementarea in timp util.
5. Asigura, in colaborare cu serviciul de Management si Dezvoltare Resurse Umane, instruirea angajatilor in domeniul prevenirii si protectiei cu privire la : riscurile la adresa sigurantei si sanatatii legate de activitatea companiei in general; riscurile specifice la care angajatii sunt expusi in raport cu activitatea desfasurata, la normele de siguranta si reglementarile corporative in domeniu;
6. In domeniul sigurantei si sanatatii la locul de munca (SSM), prezinta Angajatorului masurile care urmeaza sa fie puse in aplicare, cadrul organizatoric si mijloacele necesare cu privire la promovarea imbunatatiri sigurantei si sanatatii la locul de munca (SSM) ale angajatilor si de prevenire a incendiilor (AII).
7. In domeniul protectiei mediului (PM), supune atentiei Angajatorului masurile care urmeaza sa fie puse in aplicare, cadrul organizatoric si mijloacele necesare pentru protectia mediului inconjurator, respectand legea.
8. Accepta si indeplineste orice alta sarcina atribuita, in concordanta cu competentele sale.


CERINTE

- Capacitate de analiza;
- Experienta in activitatea SSM, minim 2 ani;
- Certificare curs obligatoriu 180 ore;
- Certificat Auditor securitate si sanatate in munca prezinta avantaj
- Cunostinte de limba engleza/italiana prezinta avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.