Mecanic Intretinere utilaje - Lehliu Gara

Confidential

16-05-2019 | EXPIRA LA 16-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectueaza operatiunile de intretinere si reparatii de natură mecanica, hidraulica, pneumatica, intervenind prompt pentru a asigura functionarea la parametrii tehnici normali pe toata durata de viata a acestora.
Informeaza superiorul direct despre defectiunile neraportate si observate in timpul efectuarii lucrarilor de intretinere si reparatii.
Executa controlul final al lucrarii efectuate si informeaza superiorul direct daca a intampinat dificultati in desfasurarea activitatii.
Utilizeaza in mod corect uneltele, dispozitivele, SDV-urile (Scule Dispozitive Verificatoare), echipamentele tehnice si instalatiile de intretinere si repararatii ale atelierului, numai in scopul pentru care acestea au fost fabricate.
Da dovada de implicare si responsabilitate in executarea cat mai eficienta a lucrarilor atribuite, fara a afecta standardul de calitate al acestora.
Respecta cu strictete procedurile si regulile de lucru interne, ale autoritatilor locale si prioritatile stabilite de catre superiorul direct;


CERINTE

• Studii medii (absolvite cu diploma bacalaureat); preferabil scoala tehnica de profil (mecanic utilaj)
• Cursuri de pregatire si/sau perfectionare in mecanica de intretinere si reparatii; cunostinte de mecanica, hidraulica si pneumatica.
• Capacitate de auto-organizare.
• Capacitate de relationare si munca in echipa.
• Experienta pe o pozitie similara minim 3 ani.
• Permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv negociabil in cadrul interviului
Loc de munca stabil intr-o echipa stransa
Transport si/sau masina de servici pentru cei ce locuiesc in Bucuresti
Punct de lucru: Lehliu-Gara jud. Calarasi