Responsabil Administrare Personal si Salarizare

Docte Consulting

14-02-2017 | EXPIRA LA 16-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Intocmirea formelor de angajare si a dosarelor de personal
-Completarea si arhivarea dosarelor de personal
-Intocmirea documentelor privind modificarea clauzelor contractelor individuale de munca (acte aditionale), a deciziilor de incetare a contractelor, a adevrintelor de vechime, a notelor de lichidare;
-Evidenta suspendarilor temporare a contractelor individuale de muncă;
-Intocmirea diverselor adeverinte solicitate de salariati (vechime in munca, medic, banca etc.);
-Completarea, actualizarea şi transmiterea Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor (REVISAL) catre ITM conform prevederilor legale
-Informatea permanenta cu privire la modificarile survenite in legislatia muncii, comunicarea si analiza impreuna cu membrii echipei, aplicarea acestora in conformitate cu prevederile legale.
-Calculul salariilor, concediilor, sporurilor şi indemnizaţiilor cuvenite lunar, inclusiv al indemnizaţiilor pentru prestaţii de asigurări sociale (concedii medicale, maternitate) şi a impozitelor şi contribuţiilor aferente;


CERINTE

• Studii superioare finalizate;
• Experienta anterioara intr-o pozitie similara de minim 2 ani (salarizare si administrare personal) ;
• Cunostinte avansate de legislatie a muncii;
• Cunostinte operare MS Office (Word, Excel), CIEL nivel avansat;
• Cunostinte limba franceza nivel avansat;
• Excelente abilitati de comunicare si organizare, nivel inalt de implicare si responsabilitate, abilitati specifice (lucru cu cifrele), atentie la detalii, analiza si sinteza • Atitudine pro-activa, lucru in echipa.

• Persoana organizata, responsabila, obisnuita sa lucreze cu dead- line-uri stricte, avand capacitate de organizare si planificare.


DESCRIEREA FIRMEI

Intr-o lume in care oamenii si organizatiile au o viziune simplista si statica, dorim sa promovam o imagine complexa si cuprinzatoare a ceea ce inseamna 'fuziunea intre oameni si companii'.
Organizatiile de masa sunt din ce in ce mai axate pe mecanizare si pe standardizarea oamenilor, aspecte care conduc la disparitia caracteristicilor individuale. In contrast, punem accentul pe puterile intelectuale si spirituale ale omului.

Noi credem în Organizatiile cu un suflet!

Noi credem in Oameni!

​Ne dorim sa avem o noua abordare pe piata recrutarii.
Ofertele noastre sunt adaptate la cele mai recente tendinte de evolutie ale pieței. Consultantii nostri lucreaza cu pasiune si din pasiune.

Cautam intotdeauna solutii intelepte pentru a crea 'Fuziunea intre Oameni si Companii'.

Suntem implicati, creativi, flexibili si motivati de a finaliza cu succes orice proiect!

www.docte.ro