Responsabil achizitii contractari

MIMO S.R.L.

29-05-2018 | EXPIRA LA 28-06-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Comandarea, urmarirea si aprovizionarea materiilor prime si materialelor necesare santierelor de constructii aflate in derulare ;


CERINTE

Cunostiinte juridice, comerciale , in vederea negocierii si intocmirii contractelor de aprovizionare a materialelor si materiilor prime ;
Limba Engleza


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

MIMO SRL a luat nastere in 1992, fiind prima societate romaneasca care promova si producea pe piata interna sistemele SCHUCO Germania de pereti cortina, tamplarie, luminatoare, cu vitrajele aferente. In timp, societatea si-a dezvoltat domeniile de activitate astfel incat, in prezent poate sa acopere toate domeniile conexe imbracamintilor exterioare ale unei cladiri.
MIMO GROUP are implementat sistemul de management al calitatii, avand certificat de calitate : ISO 9001:2008.
Sediul central este la Sighetu Marmatiei, iar punctul de lucru este in Pipera Bucuresti (Bdul Dimitrie Pompeiu nr. 10 A, Cladirea Conect 3, parter).

Principalul domeniu de activitate este productia si montarea de fatade de aluminiu, sticla, otel, diverse tipuri de placari si lucrari speciale.

Pentru a asigura clientilor nostrii servicii profesionale, conlucram cu cei mai importanti parteneri, precum: SCHÜCO, CORTIZO, Saint-Gobain, Jansen, Mitsubishi Chemical, Guardian, etc.

In prezent, totalizam un numar de 50 de angajati si detinem o suprafata desfasurata de 9000 mp, reprezentand spatii de birouri si productie.