Reprezentant vanzari

Sanco Grup srl

12-02-2016 | EXPIRA LA 12-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca ești absolvent de studii liceale, ai cunostințe de MS OFFICE, ești orientat spre respectarea termenelor impuse și ai abilitați de comunicare și de prezentare, atunci ești persoana potrivita pentru noi! Ne ocupam noi de instruirea ta!


CERINTE

Liceul absolvit


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv: comision, bonusuri, concursuri;
- Training specializat ;
- Telefon mobil;
- Posibilitati de promovare;


DESCRIEREA FIRMEI

Sanco Grup srl va pune la dispozitie servicii si consultanta de specialitate privind furnizarea de sisteme de etichetare profesionista Dymo si sisteme de prindere si fixare Rapid.

De-a lungul existentei noastre pe piata din Romania, am crescut, am acumulat cunostinte, ne-am respectat partenerii si angajamentele si am diversificat gama de produse si servicii oferite.

Va punem la dispozitie mai mult decat simple aparate! Beneficiati de sisteme avansate de etichetare, care va ofera confort sporit si o multitudine de caracteristici tehnice.

Partenerii nostri ne numesc „Specialisti in etichetare, prindere si fixare!”
Pentru a spori increderea partenerilor nostri in serviciile pe care le prestam si in produsele pe care le distribuim, in anul 2007 am decis sa modernizam conceptul de management prin implementarea, certificarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu referentialul SR EN ISO 9001:2001.