REPREZENTANT VANZARI – obiecte sanitare de lux

ABC Human Capital

14-10-2014 | EXPIRA LA 13-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati cheie:
¾ merchandiser & junior salesman
¼ asistent manager

Fisa postului
- Ca merchandiser si junior salesman va trebui sa faca vizite in teren la distribuitorii companiei si sa asigure, pe de o parte, o expunere optima a produselor, iar pe de cealalta parte sa influenteze personalul distribuitorului.
- Consultantii de la raft trebuie sa fie determinati sa vanda cu preponderenta produsele companiei angajatoare catre clientii finali (sell out) iar pe seful de raion/magazin sa comande direct la companie suficiente cantitati pentru a avea un stoc optim la raft (sell in).
- Va face price surveys in magazin si va instrui personalul de la magazin asupra beneficiilor produselor pe care le comercializeaza compania
- Ca asistent manager, va lucra pe programul de gestiune SAP (comenzi, rapoarte de analiza etc), va intocmi situatii de vanzari pentru manageri si va asigura back-up pentru anumite chestiuni comerciale si de contabilitate primara.


CERINTE

- Profil de personalitate specific unui om de vanzari: inventiv, ambitios, charismatic, dar si cu trasaturi specifice muncii la birou: atentie la detalii, corect, capabil sa respecte termene limita
- Aspect: business, figura atractiva
- De preferat sa stapaneasca bine MS Office, sa stie bine o limba straina (engleza, germana), carnet de conducere B
- Experienta in vanzari este un must cel putin la nivel de entry level (1 -2 ani de experienta concreta in vanzari directe!).

Va rugam sa trimiteti CV-urile la corina.diaconu@abchumancapital.ro


DESCRIEREA FIRMEI

ABC Human Capital – Agentie de recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 190 de companii prezente pe piata din Romania. Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.
Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

Portofoliul nostru de clienti >> http://goo.gl/CIDu0
Ce oportunitati de cariera oferim >> http://goo.gl/scNUH
Contact >> http://goo.gl/ZyX6d