Reprezentant Vanzari Full Time Bucuresti

Sc Dova Capital SRL

24-01-2018 | EXPIRA LA 25-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Promovarea produselor din portofoliul existent si imaginea companiei
- Atingerea obiectivelor in termenele stabilite-negocierea si incheierea de contracte
- Extinderea de clienti existenti prin vanzari directe
-Implementarea strategiei de vanzare si urmarirea fidelizarii clientilor.


CERINTE

Echipa noastra ofera un job pentru persoane active, dinamice si entuziaste si active care isi doresc oportunitati reale de avansare, dezvoltare pe termen lung si totodata stabilitate. Daca ai permis de conducere cateogia B, bune abilitati de comunicare, esti ambitioas/a, ambitios si proactiv/a, te invitam sa te alaturi echipei noastre.
Cautam colegi care sa aiba o atitudine pozitiva si serioasa fie punctuali si muncitori, sa manifeste spirit de echipa si sa lucreze eficient in orice conditii, colegi care sa fie orientati catre client dar si catre rezultate. Ai putere de convingere si crezi ca esti perseverent/a? Iti place sa lucrezi direct cu oamenii?Ai rabdarea de a a oferi informatii complete clientilor?Detii abilitati de comunicare?Ai initiativa? Preferam o persoana care doreste sa persevereze. Crezi ca descrierea ti se potriveste? Atunci te asteptam sa faci parte din echipa noastra!


BENEFICII OFERITE

- Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si negociere
- Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamica si plina de oportunitati
-Posibilitatea de promovare permanenta in functie de rezultatele personale
Oferim condiţii complete pentru desfăşurarea activităţii, la standarde occidentale:- Autoturism de serviciu;- Salariu fix + comision din vânzări- Portofoliu de clienţ candidații fără experiență în domeniu, se asigură calificarea la locul de muncă (GRATUIT), condiții și venituri substanțiale încă din primele luni.
-Bonusuri stimulative corespunzatoare performantelor individuale
-Dezvoltarea profesionala ce este sustinuta de programe de pregatire continua in tara si in strainatate ( team building uri), bonusuri, traininguri specializate alaturi de cei mai buni traineri din lume.


DESCRIEREA FIRMEI

Reprezentanta americana de 23 ani in Romania si peste 103 de ani cu experienta in marketing si vanzari cu 3 sucursale deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara, Sibiu, Constanta, Ploiesti, Targoviste.