reprezentant vanzari consumabile stomatologie

DIVIODENT

05-06-2015 | EXPIRA LA 07-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

vanzarea produselor companiei direct catre cabinetele stomatologice, livrarea si incasarea facturilor aferente vanzarii la termenele stabilite.
- Sa stabileasca intalniri cu doctorii si personalul auxiliar pentru a prezenta si vinde produsele companiei.
- Sa prezinte produsele catre doctori si personalul auxiliar utilizand toate instrumentele de marketing pe care le are la dispozitie; sa construiasca o relatie de buna colaborare cu toti clientii sai.
- Sa cunoasca foarta bine piata (concurenta)
- Sa ofere suport tehnic, demonstratii practice si aplicatii practice pe produsele care necesita a fi prezentate astfel; sa cunoasca foarte bine produsele cu caracteristicile lor si tehnicile de vanzare specifice.
- Sa adune, analizeze si furnizeze informatii din teren, pentru a permite companiei sa dezvolte strategii de vanzare si marketing.
- Sa controleze toate problemele care apar in relatia cu clientii: de vanzare, service, marketing, livrare si financiare; sa preia comenzi, sa livreze si sa incaseze la termenul stabilit.
- Sa ajute la testarea si montarea echipamentelor atunci cand este cazul.
- Sa fie informat permanent despre noutatile legislative, administrative si financiare din domeniul privat stomatologic.
- Sa participe la dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing si a planurilor de actiune aferente pentru consolidarea pozitiei si imaginii pe piata.
- Sa participe la activitatile companiei in cadrul targurilor, expozitiilor si a altor evenimente.
- Sa-si insuseasca corect toate informatiile despre produsele pe care le are compania in portofoliu.
- Sa participe activ la toate cursurile teoretice si practice organizate de companie si sa ajute la buna derulare a acestora; sa participe activ la toate training-urile organizate de firma la sediul acesteia sau la sediile distribuitorilor.
- Sa intocmeasca zilnic rapoarte de vanzari.


CERINTE

- Experienta in vanzari de minim 1 an
- Cunoasterea limbii engleze
- Foarte bune abilitati de vanzare, prezentare, negociere
- Bun comunicator, cu aspect fizic ingrijit si prezenta agreabila
- Persoana pozitiva, orientata spre rezultate, ambitioasa si perseverenta


BENEFICII OFERITE

salariu fix + comision gradual + bonuri masa + decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

reprezentant unic in Romania al unui brand cunoscut de produse stomatologice din Statele Unite. activa pe piata de stomatologie de peste 13 ani