REPREZENTANT VANZARI

SERVSTING

21-02-2015 | EXPIRA LA 23-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- promovarea imaginii companiei si a serviciilor oferite de aceasta;
- identificarea potentialilor clienti;
- prezentarea ofertelor de servicii Securitate la Incendiu, , securitate si sanatate in munca, PSI;
- negocierea si incheierea contractelor;
- gestionarea contractelor din portofoliu propriu;
- monitorizarea executiei pe contractele proprii


CERINTE

experienta de minim 2 ani in vanzari;
- studii superioare;
- cunoasterea tehnicilor de vanzari (participarea la cursuri de vanzari constituie un avantaj);
- abilitati de comunicare;
- permis de conducere categoria B;
- cunostinte operare PC;
- cunostinte in domeniul SSM si PSI - reprezinta un avantaj


BENEFICII OFERITE

- colaborare cu o echipa profesionista;
- mediu de lucru stimulativ si posibilitati de dezvoltare profesionala;
- masina si telefon de serviciu;
- salariu atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Servsting a luat fiinta in anul 2002 avand ca obiect de activitate: alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor si este o companie ce comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (Furtune, racorduri, tevi de refulare) precum si executam si intertinem instalatii de limitare si stingere a incendiilor. Firma asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile.

Produsele companiei se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial si agricol. Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei.
In domeniul protectiei si stingerii incendiilor, SERVSTING si-a castigat reputatia prin performanta si calitate... Firma asigura transportul si livrarea cu parc propriu de masini, iar firma asigura preluarea si expedierea din nou catre beneficiar a stingatoarelor catre necesita reparare, verificare si intretinere. Inainte de a comanda un stingator va rugam sa verificati clasa de incendiu la care el poate fi folosit. Societatea are toate autorizarile necesare pentru a putea desfasura in bune conditiuni intreaga activitate. Servsting S.R.L. din Timisoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine precum si o intreaga gama de produse si accesorii PSI.
Ceea ce isi propune firma SERVSTING S.R.L. este sa ofere produse de calitate Compania noastra are un personal de peste 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata in Romania.
Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.
Principala preocupare a companiei SERVSTING S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.