Reprezentant Tehnic de Vanzari - Sudul Romaniei

Job Connect

21-06-2017 | EXPIRA LA 21-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu capital mixt, înființată la începutul anilor 2000 iar produsele pe care le comercializează se adresează mai multor industrii precum: automotive, alimentară, injecții mase plastice și altele. În acest timp a devenit furnizor principal pentru mai multe companii importante din România oferind stocuri Just In Time, eficientizând astfel livrarea produselor. Colaborând cu mai mulți furnizori, clienții companiei pot beneficia de o gamă variată de produse și servicii.
Dacă vă doriți să lucrați într-o companie în care disciplina se îmbină cu flexibilitatea iar comunicarea stă la baza unei bune organizări, suntem deschiși să discutăm mai multe detalii.

Pentru zona de Sud suntem în căutarea unui Reprezentant Tehnic de Vânzări.


CERINTE

Fie că aveți experiență în domeniul vânzărilor industriale sau sunteți orientat spre vânzări din alte domenii iar studiile dumneavoastră sunt în domeniul tehnic, aceasta poate fi o oportunitate care să contribuie la dezvoltarea dumneavoastră. De asemenea, este important să cunoașteți limba engleză la nivel cel puțin mediu.

Responsabilitățile pentru acest post se referă la gestionarea clienților activi, dezvoltarea portofoliului de clienți, oferirea consultanței tehnice iar ocazional veți participa la seminarii organizate de furnizori. În cadrul companiei există un Departament Tehnic și unul de Customer Service care vă stau la dispoziție pentru realizarea ofertelor. De asemenea veți realiza rapoarte de vizită, motiv pentru care este important să cunoașteți pachetul Office.

Dacă experiența dumneavoastră este relevantă pentru această oportunitate profesională, vă stau la dispoziție pentru mai multe detalii.

Cu respect,
Adina Anghel


BENEFICII OFERITE

Comision


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.