Reprezentant Tehnic Comercial

Job Connect

26-01-2017 | EXPIRA LA 25-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in mediul industrial din Romania. Produsele comercializate se adreseaza in special domeniilor precum automotive si aeronautica. Furnizorul principal al acestei companii este lider in cercetarea si productia de fluide pentru prelucrarea metalelor.
La conducerea companiei se afla un antreprenor roman care a dezvoltat in timp, cu ajutorul unei echipe stabile, o companie prospera.

In prezent, suntem in cautarea unui Reprezentant Tehnic Comercial care sa se alature echipei si sa fie responsabil de judetele din sudul tarii (Bucuresti, Prahova, Arges, Ilfov).

In calitate de Reprezentant Tehnic Comercial veti fi responsabil de promovarea si vanzarea produselor companiei si mentinerea unei bune relatii profesionale cu clientii companiei. Veti indeplini aceste responsabilitati prin prospectarea pietei in vederea identificarii de noi clienti, veti stabili intalniri si vizite la clienti si veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia. Va veti ocupa de testarea si validarea produselor si veti oferi suport tehnic clientilor dumneavoastra. De asemenea, va veti organiza activitatea prin completarea de rapoarte privind activitatea dumneavoastra trecuta si viitoare.


CERINTE

Activati in domeniul vanzarilor tehnice iar clientii dumneavoastra provin din mediul industrial? Daca va place sa fiti la curent cu activitatea clientilor dumneavoastra, sa gasiti mereu solutiile tehnice potrivite nevoilor acestora dar si sa identificati oportunitati de vanzare la momentul oportun, atunci acest job poate fi o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra.

Este important sa aveti experienta in domeniul vanzarilor industriale de cel putin 3, 4 ani si sa fiti familiarizat cu mediul industrial din zona de sud a tarii. Studiile dumneavoastra liceale si universitare au legatura cu domeniul tehnic iar nivelul de limba engleza este unul avansat. Daca pe langa aceste aspecte pe care le urmarim, sunteti o persoana organizata si comunicati cu usurinta cu cei din jur, va invit sa discutam mai multe detalii despre acest job.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.