Reprezentant Serviciu Clienti

SC PAYPOINT SERVICES SRL

09-09-2016 | EXPIRA LA 09-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

PayPoint Romania recruteaza Reprezentant Serviciu Clienti ! (Inbound)

Postul presupune:

Acordarea de asistenta clientilor interni si externi si oferirea de solutii optime, intr-un timp cat mai scurt, pentru a se asigura un nivel ridicat de satisfactie.
Furnizarea de informatii corecte si complete clientilor, referitoare la produsele si serviciile companiei
Solutionarea cererilor de modificare in profilul clientului conform procedurilor departamentului
Acordarea de asistenta si consiliere clientilor interni si externi
Inregistrarea aspectelor relevante ale interactiunii cu clientii in baza de date specifica
Directionarea solicitarilor catre departamentele specializate si comunicarea raspunsului final clientilor interni/externi
Inregistrarea sugestiilor, sesizarilor si reclamatiilor venite din partea clientilor interni si externi si transmiterea acestora catre superiorul direct sau/si departamentul responsabil.


CERINTE

Ce ne dorim

Cautam persoane cu abilitati excelente de comunicare, care stapanesc limba engleza la un nivel mediu (limba maghiara constituie un avantaj);

Daca esti empatic, atent la detalii, rezistent la stres si orientat catre rezultate, dar in acelasi timp doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara, dinamica si unita, vino sa ne demonstrezi acest lucru.

Corectitudinea si loialitatea fata de companie sunt aspecte importante pentru noi, la fel ca si preocuparea pentru ridicarea nivelului profesional individual.

Daca te afli pe bancile facultatii sau esti absolvent studii superioare si cauti un job care sa fie aproape de facultate, atunci aici e locul unde trebuie sa fii!

Atentie, ii vrem pe cei mai buni!


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Tichete de masa;
Abonament clinica medicala;
Conditii de lucru exceptionale, avem sediul in apropiere de Piata Romana ( Cladirea Romana Offices- Bulevardul Dacia, nr. 20, sector 1);
Posibilitate de dezvoltare cariera intr-o companie multinationala in functie de realizarile proprii.


DESCRIEREA FIRMEI

PayPoint este unul dintre principalii operatori de plăţi ce oferă servicii cu valoare adăugată la nivel internaţional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziţie consumatorilor şi pentru poziţia de lider în colectarea de plăţi efectuate prin intermediul reţelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.