Reprezentant Medical

Home Medical Assistance

24-07-2017 | EXPIRA LA 23-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Home Medical Assistance, furnizor autorizat de ingrijiri medicale la domiciliu, cauta reprezentanti medicali / colaboratori (chiar si medici rezidenti, asistenti/e medicali/e) in regim part-time / full-time, in vederea promovarii serviciilor de ingrijiri medicale la domicliu.


CERINTE

Candidatul ideal:
-excelente abilitati de comunicare;
-persoana dinamica, organizata, cu spirit de competitie, cu relatii si cunostinte in aria medicala sau capabila sa-si creeze relatii eficiente pentru a promova serviciile de ingrijiri medicale la domiciliu si a atrage pacienti care necesita ingrijiri medicale la domiciliu din surse precum spitale, policlinici, medici specialisti, medici de familie;
-experienta anterioara in domeniul promovarii ingrijirilor medicale la domiciliu reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Beneficii
- Contract de munca;
- Mediu de lucru placut;
- Program flexibil;
- Integrarea intr-o echipa de profesionisti tanara si dinamica;
- Pachet salarial atractiv cu plata sub forma de comision pentru fiecare pacient (un comision mai mare decat media pietei in domeniu). Comisionul creste odata cu cresterea numarului de pacienti.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati via e-mail la otiliasuditu@yahoo.com sau telefonic la 0799.742.807.
Asteptam cu interes candidaturile dvs!


DESCRIEREA FIRMEI

Home Medical Assistance este furnizor autorizat de ingrijiri medicale la domiciliu in contract cu Casele de Asigurari de Sanatate din Municipiul Bucuresti.