Relationship Manager

HUMANGEST GROUP

01-09-2014 | EXPIRA LA 01-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promoveaza dezvoltarea comerciala si este canalizat spre atingerea obiectivelor economice ale Agentiei, in conformitate cu strategiile comunicate de Directia Generala a Bancii.
Identifica clientii cu potential pentru incheierea unor tranzactii de finatare si nu numai;
Identifica, coordoneaza si mentine relatia de afaceri, atat cu clientii tinta corporate cat si cu clientii existenti;
Garanteaza atingerea obiectivelor de buget si dezvoltarea afacerilor furnizate periodic de catre Directorul Agentiei si stabilite de comun acord cu Directia Generala.
Propune si stabileste de comun acord cu Directorul Agentiei planurile detaliate, pentru intervalurile stabilite, privind activitatea promotionala si de dezvoltare comerciala, efectuand vizite la clientela, avand grija de inregistrarea celor discutate in timpul intalnirilor si programand vizitele succesive.


CERINTE

Studii economice;
Experienta de minimum 2 in domeniul bancar pe o pozitie similara, si cunostinte de baza in analiza meritului de credit al subiectilor prospectati;
Persoana dinamica, flexibila, atenta la detaliu;
Foarte bune abilitati de comunicare;
Persoana motivata pentru construirea unei cariere in domeniul bancar;
Cunoasterea limbii engleze; limba italiana constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.