Redactor online Mediafax.ro (Bucuresti)

MEDIAFAX GROUP SA

21-06-2019 | EXPIRA LA 21-06-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizeaza si redacteaza articolele/stirile/interviurile in conformitate cu politica editoriala a publicatiei/site-ului, acoperind domeniul/sectiunea care ii este repartizata.

Se documenteaza permanent si gaseste surse de informare cu privire la evenimentele in desfasurare sau cele viitoare,

Monitorizeaza subiectele de top, de larg interes.


CERINTE

- Experienta de redactor online minim 1 an
- Operare PC la nivel avansat
- Cunostinte limba engleza la nivel avansat
- Cunoasterea mediului politic/social/entertainment/life&style
- Experienta in social media
- Absolvent studii superioare


DESCRIEREA FIRMEI

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (mediafax.ro, gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (ProTv Magazin, Ce se intampla, doctore?, The One, Glamour, Instyle), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).