Recrutam FARMACISTI pentru SUEDIA -farmacii comunitare

INTERMARIN RECRUITMENT

16-01-2017 | EXPIRA LA 04-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca iti doresti sa fii “Farmacist” si nu “Vanzator “ Suedia este o posibila optiune pentru tine

Suedia este una din tarile cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa , este o tara frumoasa, curata , ordonata cu oameni relaxati si zambitori .
Sistemul Farmaceutic Suedez este similar sistemului European dar focus-ul este pacientul si binele pacientului . Companiile au propriul sistem de training si “educare” a Farmacistilor , mediul de lucru fiind unul profesionist , relaxat si placut .
Daca esti un Farmacist/ Farmacista cu minim 2 ani experienta recenta in Framacie comunitara , cu un nivel bun de limba Engleza , care isi doreste sa profeseseze in frumoasa Suedie te rugam sa ne trimiti un CV si vei fi considerat/ considerata pentru sesiunile de interviuri .
Programul de recrutare a Farmacistilor din Europa a inceput in 2011 si se derulaeza in Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia, Bulgaria . Grupele de Farmacisti sunt mixte , cursul de Suedeza se va tine Engleza – Suedeza

Compania ofera :
- Curs GRATUIT de limba Suedeza ( skype + intensiv )
- Costurile “de living” in perioada cursului intensiv sunt acoperite de angajator
- Transportul este platit de angajator pentru curs ( daca se va tine cursul intr-o alta tara europeana )
- Transportul Romania- Suedia la inceperea job-ului este platit de angajator
- Contract de minim 3 ani
- Salarii : 26.000 SEK- 31.000 SEK ( in functie de experienta ) – costurile lunare pentru un cuplu in Suedia sunt aprox 1200 Euro :cazare, hrana ,transport si utilitati)
- Program : 40 de ore/ saptamana. Se lucreaza in ture , inclusiv in weekend ( odata la 2 saptamani sau in functie de programul farmaciei )
- Contractele de munca sunt contracte Suedeze , Europenii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cetatenii Suedezi

Locatiile de job-uri sunt orase Mici si Mijlocii : 5.000- 45.000 locuitori .

Viata in Suedia este mult mai linistita decat in Romania din punct de vedere social de aceea le recomandam tuturor Farmacistilor interesati de acest program sa citeasca cat mai multe informatii despre viata sociala , despre cultura si civilizatia Suedeza .


CERINTE

-minim 1,5 - 2 ani experienta recenta in farmacii comunitare

-nivel bun de limba engleza(cursul de suedeza se va tine engleza -suedeza)

-disponibilitatea de a trai si lucra in Suedia minim 3 ani

-personalitate placuta si comunicativa


DESCRIEREA FIRMEI

INTERMARIN este o companie specializata in managementul de personal cu activitate la nivel national si international . Compania a fost infiintata in anul 2008 ca birou reprezentativ al Grupului Inter Marine, iar in prezent deruleaza proiecte de recrutare in domeniile : Medical, Crewing, Engineering si Airline . www.intermarin.ro