Recruitment Specialist

Regina Maria

24-03-2015 | EXPIRA LA 23-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pe acest post vei fi responsabil de:
• Gestionarea procesului de recrutare si selectie, prin:
o intocmirea profilului candidatului, elaborarea si postarea anunturilor de recrutare,
o activitati de cautare de personal (sourcing) prin identificarea celei mai potrivite strategii de cautare (headhunting, cautare in diferite baze de date, solicitare de recomandari interne/ externe, etc.),
o screening de cv-uri si analiza candidaturilor,
o sustinerea de interviuri face to face si telefonice,
o administrarea procesului de testare si interpretarea testelor,
o comunicarea raspunsurilor negative catre candidati.
• Acordarea de feedback pentru clientii interni privind candidatii aflati pe lista scurta, transmitand catre acestia rapoarte de recrutare.
• Inregistrarea informatiilor in baza de date si emiterea de rapoarte periodice de recrutare.
• Planificarea de interviuri cu managerii angajatori si colectarea feedback-ului de la managerii intervievatori.
• Efectuarea de verificari referinte/ solicitare feedback de la fostii angajatori.
• Comunicarea si sustinerea ofertei catre candidat si transmiterea ulterioara catre departamentul administrare de personal.
• Derularea interviurilor de exit si centralizarea datelor in scopul generarii de rapoarte de exit, identificarea punctelor de imbunatatit si propunerea de planuri de actiune in vederea corectarii acestora.
• Pastrarea relatiei cu angajatii in scopul integrarii acestora cat mai rapid in cadrul organizatiei.
• Implicarea in programe de “staff relation improvement” in scopul imbunatatirii comunicarii interne de jos in sus si de sus in jos in organizatie, cu impact direct in cresterea increderii, satisfactiei si devotamentului angajatilor.

Postul este direct subordonat HR Manager –ului si nu are subordonari.


CERINTE

Departamentul HR Regina Maria isi doreste sa atraga in echipa sa o persoana pasionata de activitatea de recrutare pentru pozitia nou infiintata de :

RECRUITMENT SPECIALIST

Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara, pasionata, dinamica si orientata spre a genera rezultate cu impact asupra vietii oamenilor, te asteptam alaturi de noi in Echipa de Recrutare si Staff Relation din cadrul Departamentului HR!

Pentru a fi eligibil pentru acest post, este necesar sa indeplinesti urmatoarele cerinte:
o sa detii experienta de minim 5 ani in activitatea de recrutare,
o sa fii absolvent de studii superioare, cu diploma de licenta,
o sa demonstrezi cunostinte avansate in utilizarea Word, Excel, Power Point,
o sa comunici fluent in limba engleza.

In plus, ne dorim sa-ti placa sa comunici permanent cu oamenii, sa fii pasionat de recrutare, sa ai foarte bune cunostinte si competente in sustinerea interviurilor si sa iti doresti sa faci asta si in continare, alaturi de noi.

Implicarea, orientarea spre rezultat si rezolvarea problemelor, foarte bune abilitati de organizare si planificare, dorinta si abilitatea de a construi si pastra relatii, precum si multa creativitate si energie pozitiva sunt ingredientele esentiale pentru a obtine performanta pe acest post, alaturi de noi.


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.