Recruiter

Adept Human Resources

12-05-2014 | EXPIRA LA 14-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Adept Human Resources este in cautare unei personae care sa se alature echipei, pe o pozitie de Recruiter.

In masura in care informatiile din acest anunt iti atrag atentia si iti trezeste interesul, contacteaza-ne si ne bucuram sa aprofundam discutiile in vederea unei colaborari.

Activitatea pe care o vei desfasura este parte din activitatile intreprinse pentru realizarea proiectelor de recrutare pe care le avem in desfasurare. Este de munca de birou, dar dinamica.


CERINTE

Persoana pe care o vedem potrivita pentru acest post:
• Este la inceput de drum, dar are conturata o vizune asupra viitorului, iar destinatia are legatura cu omul si cu resursa umana
• Cauta un loc de munca stabil, pe termen lung, in care sa debuteze, sa invete, sa aduca rezultate pe termen lung, sa creasca si sa se dezvolte odata cu proiectele in care se implica si cu provocarile carora le va raspunde
• Absolvent de studii superioare
• Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat
• Are o motivatie puternica si dorinta de a se preocupa de oameni, in activitatea desfasurata
• Dispune de forta si resurse interioare care o ajuta sa fie perseverenta si rabdatoare in situatiile dificile intampinate, dar si in fata succesului
• Se pretuieste pe sine si investeste in dezvoltarea personala, sociala, culturala, intelectuala si spirituala
• Pretuieste omul si este capabila sa investeasca din sine in altii, in contexte din cele mai diverse si momente din cele mai dificile.


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.