Receptioner hotel (zi/noapte)

SC Rembrandt Hotel SRL

26-05-2016 | EXPIRA LA 25-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Hotel Rembrandt, 3 stele in centrul istoric, cauta receptioner pentru tura de zi/noapte.
Companie mica cu un colectiv tanar si atmosfera placuta de lucru. Cu o reputatie foarte buna, dorim sa mentinem un standard inalt al calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.


CERINTE

Bun cunoscator de lb engleza (vorbit si scris), cunostiinte PC, abilitati de comunicare, sociabil, dornic de colaborare pe termen lung. Nu se cere experienta, doar dorinta de munca. Trimite o scrisoare de intentie la toni.tatar@rembrandt.ro motivand dorinta ta de a face parte din echipa noastra.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix+bonusuri, bonuri de masa, mic dejun asigurat, decont transport lunar, pregatire gratuita, sansa dezvoltarii unei cariere in domeniul hotelier, training gratuit.


DESCRIEREA FIRMEI

Rembrandt Hotel este un boutique hotel de trei stele, cu o capacitate de 16 camere/7 etaje.
Situat in centrul vechi al capitalei bucurestene, cladirea ce dateaza din 1925, a fost renovata complet, hotelul putand fi deschis la inceputul lunii ianuarie 2005.
Camerele mobilate cu piese de cea mai buna calitate, ofera clientilor atmosfera unui "al doilea camin". Facilitatile camerelor se potrivesc atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor dornici sa exploreze Bucurestiul.