RECEPTIONER, COMISIONER, BUCATAR/BUFETIER, OSPATAR

TH TOP HOTELS

16-09-2015 | EXPIRA LA 18-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania ofera un mediu de lucru profesional, in cadrul unui colectiv tanar, entuziast cu perspective de perfectionare si promovare in domeniul hotelier.
- receptioner - desfasoara activitati specifice (check-in, check-out, rezervari, confirmari, emitere facturi, plati)
- comisioner - activitati specifice (primirea si insotirea clientilor la camere, transportul bagajelor, diverse informatii si comisioane)
- bucatar/bufetier - pregatirea preparatelor pentru bufetul suedez, gestionarea produselor si echipamentelor din bucatarie.
- ospatar - servirea respectand regulile de servire, etapele efectuarii serviciului, principalele metode de servire.


CERINTE

Tineri cu atitudine, seriosi, implicati, devotati, responsabili, competenti, cu atitudine pozitiva fata de clienti.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania administreaza 3 hoteluri Hotel Opera, Hotel Central si Hotel Venezia de 3 si 4 stele, situate central in Bucuresti, in apropiere de Universitate, Parcul CIsmigiu, Casa Poporului si Centrul Vechi.