Job expirat
Compania ofera un mediu de lucru profesional, in cadrul unui colectiv tanar, entuziast cu perspective de perfectionare si promovare in domeniul hotelier.
- receptioner - desfasoara activitati specifice (check-in, check-out, rezervari, confirmari, emitere facturi, plati)
- comisioner - activitati specifice (primirea si insotirea clientilor la camere, transportul bagajelor, diverse informatii si comisioane)
- bucatar/bufetier - pregatirea preparatelor pentru bufetul suedez, gestionarea produselor si echipamentelor din bucatarie.
- ospatar - servirea respectand regulile de servire, etapele efectuarii serviciului, principalele metode de servire.
Tineri cu atitudine, seriosi, implicati, devotati, responsabili, competenti, cu atitudine pozitiva fata de clienti.
Compania administreaza 3 hoteluri Hotel Opera, Hotel Central si Hotel Venezia de 3 si 4 stele, situate central in Bucuresti, in apropiere de Universitate, Parcul CIsmigiu, Casa Poporului si Centrul Vechi.