Recepție

The Elan Hotel

21-04-2017 | EXPIRA LA 21-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Hotelul Elan are un loc central în unul dintre cele mai prestigioase zone. La Hotelul Elans ne angajăm să încurajăm și să dezvoltăm angajații noștri într-un mediu de clasă mondială. Valorim diversitatea și șansele egale, angajând angajați din diferite țări. Elan Hotels este un loc unde așteptările mari nu sunt doar îndeplinite - sunt depășite. Este un loc de recompense remarcabile, unde talentul deschide ușile provocărilor interesante din industria ospitalității. Este un loc în care oportunitățile de carieră sunt la fel de nelimitate ca imaginația ta.

Avem o oportunitate excelentă ca un Recepționer Hotel să se alăture echipei. Veți avea nevoie de o experiență de primire de cel puțin un an Hotel Hotel, aveți o personalitate prietenoasă și de ieșire și o pasiune pentru excelența în servicii.

Cu o atenție deosebită acordată instruirii și dezvoltării, aceasta este o ocazie fantastică pentru ca un Recepționer Hotel să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele individuale și să facă parte dintr-o echipă de profesioniști de vârf într-o marcă de ospitalitate în creștere.

Responsabilitățile dvs. vor include:

Verificarea și primirea oaspeților
Lucrul alături de echipa de rezervări cu rezervări
Procesarea facturilor de oaspeți la plecare
Procesarea rezervărilor clienților și introducerea lor în sistem
Sprijinirea cu diverse taxe, echipa hotelului și asigurarea oaspeților sunt făcute binevenite și confortabile în timpul sejurului lor
Asigurarea celor mai înalte standarde ale Serviciului Clienți se realizează în orice moment
Construirea unui raport prietenos cu oaspeții
Lucrați cu alte departamente acolo unde este necesar

Receptionerul ideal va avea o experiență dovedită care să funcționeze într-un mediu similar și va avea excelente abilități de comunicare și comunicare cu clienții.
Lucru greu, pasionat, orientat spre carieră și fluent în limba engleză.
Un jucător de echipă excelent, care este bine organizat și poate funcționa bine sub presiune.
Au aptitudini de prezentare și comunicare excepționale
Lucrează bine într-o echipă
Fii auto-motivat și proactiv
Au aptitudini excelente de management al timpului
Experiența administrării este ideală.

Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră de succes, atunci vă rugăm să aplicați, ne-ar plăcea să vă auzim


CERINTE

Candidatul trebuie să fie în măsură să demonstreze abilități puternice de conducere și să aibă capacitatea de a conduce o echipă și să încurajeze echipa dvs. de a atinge pentru a oferi un standard ridicat de servicii pentru clienți în orice moment.


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul Elan are un loc central în unul dintre cele mai prestigioase zone. Designul tânăr și modern, cu culori moderne și proaspete, precum și locația centrală și legăturile excelente de transport fac din hotelul un loc ideal pentru călătorii de afaceri și turistii de oraș.

Hotelul are 83 de camere și apartamente complet deservite, proiectate în stil contemporan, cu mobilier de înaltă calitate și parchet. Nu numai camerele elegante, ci și serviciile unice vă vor face șederea în Elans o experiență specială. Sălile de conferințe, disponibile în cinci dimensiuni diferite, vor fi, de asemenea, de interes pentru clienții de afaceri.