QUALITY CONTROL (QC) – civil constructions

ABC Human Capital

25-01-2016 | EXPIRA LA 24-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul general al postului : Monitorizarea calitatii lucrarilor pe faze de lucrari precum si a materiilor prime aprovizionate si utilizate, in scopul obtinerii si livrarii de lucrari/produse, conforme cu documentele proprii, cerintele de proiect si legislatia in vigoare.
Obiectivele postului: Asigurarea conformitatii executiei si respectarea legislatiei si a normativelor aplicabile in proiect din punct de vedere al calitatii in constructii.
Descrierea sarcinilor:
- Conform indatoririlor prescrise de legislatia in vigoare: a Legii 10/1995 – Legea Calitatii in Constructii, Normele metodologice aplicate acesteia si procedurile interne ale companiei.
- Efectuarea controlului tehnic de calitate in constructii pentru specialitatile constructii civile si industriale, instalatii aferente constructiilor, platforme, parcari in vederea respectarii normelor metodologice si regulamentelor tehnice in vigoare si a proiectului tehnic.
- Aplicarea si mentinerea sistemului de management al calitatii al companiei si aplicarea prescriptiilor planului calitatii aferent proiectului.
- Supravegherea din punct de vedere al calitatii lucrarilor, a activitatii desfasurate de subantreprenori in vederea asigurarii cadrului legal.
- Desfasurarea cu o frecventa bine determinata a controlului calitatii.
- Desfasurarea inspectiilor si reprezentarea in fata autortatilor, impreuna cu responsabilul tehnic cu executia si a sefului de santier a companiei in fazele determinante.
- Mentine relatia cu Inspectoratul de Stat in Constructii.
- Intocmeste rapoarte de neconformitate si monitorizeaza tratarea neconformitatilor conform celor prevazute de seful de santier.
- Aplica, dupa caz, actiuni corective si actiuni preventive
- Asigura pastrarea si centralizarea documentelor componente ale cartii tehnice a constructiei.
- Desfasoara activitatea conform regulilor de sanatatea si securitatea muncii si a regulamentului de prevenire si stingerea incendiilor.


CERINTE

1. Studii superioare de profil tehnic;
2. Cursuri speciale: Auditor Intern, management mediu, management sistem de management al calitatii, etc.
3. Experienta pe un post similar, in companii de constructii civile.


Va rugam trimiteti CV-urile la urmatoarea adresa: corina.diaconu@abchumancapital.ro


DESCRIEREA FIRMEI

ABC Human Capital – Agentie de recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 250 de companii prezente pe piata din Romania. Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.
Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

Portofoliul nostru de clienti: http://www.recrutaresiselectie.ro/portofoliu/
Ce oportunitati de cariera oferim:
http://www.recrutaresiselectie.ro/joburi/
Contact:
http://www.recrutaresiselectie.ro/contact/