Project Manager Flaps.ro

MEDIAFAX GROUP

12-06-2013 | EXPIRA LA 14-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- negocierea pachetelor turistice si a biletelor de avion cu agentiile de turism/ tour-operatorii si companiile aeriene;
- crearea și propunerea de produse turistice noi/oferte, în funcție de cerințele pieței si sezonalitate;
- derularea contractelor cu tour-operatorii locali și internaționali /agentiile de turism;
- conceperea pachetelor turistice;
- consilierea clientilor in alegerea pachetelor de servicii turistice;
- promovarea programelor turistice;
- participarea la târgurile de profil.


CERINTE

- absolvent studii superioare – ASE, de preferinta Turism/Marketing;
- experienta in cadrul unei agentii de turism de minim 2 ani;
- experienta in negocierea pachetelor turistice si a biletelor de avion cu tour-operatorii si companii aeriene de minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (mediafax.ro, gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (ProTv Magazin, Ce se intampla, doctore?, The One, Glamour, Instyle), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).