Programator / Developer mobile - iOS si / sau Android

thinkIT ring SRL

28-11-2014 | EXPIRA LA 30-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal va trebui sa isi foloseasca ideile si entuziasmul pentru dezvoltarea de proiecte/module noi sau imbunatatirea constanta a celor existente.


CERINTE

Odata cu CV-ul dorim sa primim si un portofoliu de aplicatii la care ati lucrat ca si developer / programmer / programator iOS sau Android - ideal cele lansate deja in AppStore sau GooglePlay.


BENEFICII OFERITE

- Salariu atractiv raportat in permanenta la performantele personale
- Masa de pranz si din partea firmei
- Lucrul intr-o echipa tanara insa cu experienta de peste 10 ani, unde fiecare poate avea ceva de spus
- Biroul aproape de centrul orasului (aprox. 10 min de Piata Unirii, langa Liberty Center)
Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Firma thinkIT Romania este un lider pe piata IT de outsourcing din România, avand in acest moment un portofoliu important de solutii informatice pentru unele asociatii profesionale importante si deasemenea pentru unele dintre cele mai mari companii private din Romania.

Cunostintele solide ale echipei noastre de analisti programatori ofera suficienta informatie, cat si experienta necesara pentru a acoperi in timp util orice tip de proiect web, pornind de la ideea lui de baza, pana la implementarea efectiva a acestuia, un aspect important fiind acela ca orice idee a partenerilor nostri este intotdeauna luata in considerare si integrata in cadrul solutiilor propuse.

Pe langa produsele noastre software dedicate, oferim si servicii profesionale de outsourcing pentru orice tip de proiect, indiferent de complexitatea acestuia.