Programator C#

Pyramid Software

14-12-2017 | EXPIRA LA 15-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal

Ai 2-3 ani de experienta sau esti proaspat absolvent al unei facultati de IT? Esti student sau masterand si doresti sa pui in practica toate cunostintele de programare pe care le-ai acumulat? Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica? Iti place sa fii la curent cu ultimele noutati din IT si vrei sa inveti tehnologii noi?

Ce cautam?
Persoane tinere, inteligente, dornice sa lucreze intr-o firma de software pe o pozitie de C# Developer sau C# Junior Developer.


CERINTE

Descrierea jobului

Ce trebuie sa stii?
Programare: C#, .Net Framework
Tehnologii: Web Services, XML, XSD, Entity Framework, Net Remoting
Baze de Date: SQL Server, SQL, T SQL
Limbi straine: Engleza


BENEFICII OFERITE

Descrierea companiei

Pyramid Software este o companie romaneasca de software, specializata pe realizarea de aplicatii software client-server. Produsul de referinta este Ra Workshop - aplicatie de calcul tamplarie termoizolanta din PVC, aluminiu si lemn - cu peste 700 de licente vandute in Romania si in Europa de Est.


DESCRIEREA FIRMEI

Pyramid Software este o companie romaneasca de software, specializata pe realizarea de aplicatii software client-server. Produsul de referinta este Ra Workshop - aplicatie de calcul tamplarie termoizolanta din PVC, Aluminiu si lemn - cu peste 700 de licente vandute in Romania si in Europa de Est.