Profesor Engleza si/sau Germana / Italiană - Piata Iancului, Accesis

SC Accesis Operations SRL

15-11-2019 | EXPIRA LA 17-11-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautăm colegi entuziasti, responsabili, deschiși la nou care să predea limbile germană și/sau engleză, precum și limba italiană grupelor sau mini-grupelor de copii și/sau adulți.
Orice limbă străină își are tainele sale, pe care profesorul le va dezvălui cursanților prin jocuri, inteacțiune, video-uri sau discuții iar toate acestea vor ajuta participanții la cursurile noastre să vorbească fluent, corect si să folosească cu multă siguranță limba pe care o studiază.

CUM DECURGE COLABORAREA?
Profesorul va primi grupele de vârstă cele mai potrivite și conforme cu nivelului său de senioritate/experiență în predare. Profesorii începători se vor specializa pentru început în predarea la copii cu ajutorul materialelor specifice vârstei (clasele 1-8), sau vor prelua cursuri individuale/ de conversație cu adulții.

Profesorii cu experiență care înțeleg foarte bine mecanismele limbilor pe care le vor preda (engleză și/sau germană) și stăpânesc tehnicile pedagogice vor primi grupe de adulți, de la nivel începător până la nivel avansat. Ei pot opta să preia grupe / mini-grupe de copii dacă doresc acest lucru.
Toți profesorii vor fi sprijiniți în formarea continuă și atingerea nivelului de profesioniști în domeniu.

Profesorul de limba engleză (part time/full time): va susține cursurile de limbă engleză pentru tineri și adulți la sediul Accesis și/sau cursurile de engleză de afaceri în companii Business English on the Move, cursurile de pregătire Cambridge și/sau IELTS, va susține Programul de Conversație de 6 Săptămâni și/sau atelierele Grammar & Conversation Expert și /sau Atelierele Business Stand-up- participarea la activități de dezvoltare profesională

Profesorul de limba germană (part time/full time): va susține cursurile de limbă germană pentru tineri și adulți la sediul Accesis și în companii (nivel începator-mediu) și/sau cursurile de germană Deutsch Lernen și/sau atelierele Grammatik und Sprechen Ateliers.


CERINTE

CERINȚE:
- Absolvent al facultății de limbi străine engleză și/sau germană și/sau traductologie
- Diploma Examen Cambridge CAE, CPE (pentru profesor limba engleză)
- experiență de predare de minim 1 an (inclusiv meditații)
- definitivatul și/sau experiența de lucru în străinătate constituie un avantaj
- experiența de interpretariat traduceri documentație internă/interpretariat constituie un avantaj și criteriu de promovare
- cunoștințe foarte bune de gramatică a limbii engleze si/sau germane
- persoană matură, responsabilă, răbdătoare și echilibrată emoțional
- persoană pasionată de lucrul cu copiii, care știe să le acorde atenția necesară
- excelente abilități de comunicare; capabilă să gestioneze relația cu adulții
- calificarile în domeniul pedagogiei școlare și training-uri de specialitate constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Vă oferim:
- salariu motivant;
- program flexibil
- mediu de lucru plăcut, care pune accent pe respectul reciproc, moralitate, dialog, etică și echilibru.
- Oferim training și suport permanent pentru dobândirea competențelor pedagogice necesare predării.


DESCRIEREA FIRMEI

Accesis, prin cele doua departamente de comunicare - Accesis Train Conversation si Accesis Human Resources, lucreaza pentru a imbunatati si aduce noi solutii pentru livrarea cursurilor de comunicare in limba straina si a programelor de training, precum si imbunatatirea continua a produselor. Trainerii inteleg mediul de afaceri, sunt mereu in contact cu schimbarile politice si administrative, cauta solutii optime problemelor de training aparute si sunt dedicati serviciului si administrarii impecabile a relatiilor cu clientii.

www.accesis.ro