Profesionist Produse Proaspete

AUCHAN ROMANIA

14-01-2016 | EXPIRA LA 13-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de profesionist al echipei noastre vei cunoaste gama de produse si retele, vei respecta normele de consum al materiilor prime si dozarea produselor, vei participa la fabricarea de produse si te vei asigura ca acestea corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de a le ambala sau de a le trimite spre ambalare.


CERINTE

Daca esti Cofetar, Patiser,Brutar, Bucatar, Macelar sau Preparator carne ,te asteptam in echipa noastra de profesionisti!
Este necesar sa detii calificare si experienta in aria ta de competenta, sa fii o persoana pasionata de activitatea pe care o desfasori,sa fii creativ/a, cu spirit de echipa, cu disponibilitate pentru lucrul in ture.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru placut, dinamic si motivant
Pachet salarial atractiv
Training adaptat postului
Posibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companiei


DESCRIEREA FIRMEI

Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu civilizat si colegial, cu reale perspective de evolutie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.