Product manager - echipamente medicale

ABC Human Capital

04-01-2017 | EXPIRA LA 03-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Studii superioare; tehnice (inginerie medicala);
Experinta in domeniu: minim 3 ani;
Cunoasterea limbii engleze:avansat;
Excelente abilitati de comunicare scrisa si orala, abilitatea de a intelege perspectiva celorlalti, fluenta verbala;
Abilitatea de a aplica rezultatele cunostintelor dobandite in context clinic si comercial;
Abilitati tehnice, medicale si informatice pentru asisenta tehnica;
Disponibilitate deplasari in tara si strainatate;
Abilitati dezvoltate de planificare si organizare a activitatii;


CERINTE

Reprezinta firma producatoare cu profesionalism, cu accent pe furnizarea de experienta pozitiva clientului. Participa la programele de instruire cu specialistii firmei producatoare in scopul educarii proprii. Studiaza in profunzime orice material (cataloage, site-uri, fise tehnice, etc.) pentru a-si insusi cunostinte temeinice in ceea ce priveste produsele pe care le comercializeaza. Culege informatii despre clienti din surse diverse. Identifica, pe baza informatiilor culese, potentiale piete sau factori ce afecteaza cererea unui anumit produs. Elaboreaza materialul documentar necesar prezentarii produsului. Prezinta clientilor noile produse si servicii oferite de firma. Construieste si completeaza permanent baza de date a clientilor cu informatii relevante. Ofera consultanta si realizeaza prezentari/demonstratii de produs clientilor. Asigura instruirea reprezentantilor clientilor pentru utilizarea sistemelor de rezonanta magnetica. Asigura, optimizeaza si dezvolta activitatea de instruire a beneficiarilor pentru utilizarea aparaturii medicale. Colaboreaza cu departamentele Vanzari si Service pentru promovarea serviciilor companiei in scopul mentinerii si imbunatatirii relatiilor cu clientii. Intocmeste rapoartele si formularele solicitate de companie.

CV-urile pot fi trimise la urmatoarea adresa: elena.gorea@abchumancapital.ro


DESCRIEREA FIRMEI

ABC Human Capital – Agentie de recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 250 de companii prezente pe piata din Romania. Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.
Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

Portofoliul nostru de clienti: http://www.recrutaresiselectie.ro/portofoliu/
Ce oportunitati de cariera oferim:
http://www.recrutaresiselectie.ro/joburi/
Contact:
http://www.recrutaresiselectie.ro/contact/