Plant Manager

Blue Planet

27-07-2015 | EXPIRA LA 26-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stimate Domn/Doamna,

Noi ca și companie avem niște ambiții mari, așadar, avem nevoie de oameni mari în echipă. Oameni care să nu ne coboare nivelul ci, din contră, să îl ridice.
Pentru a ști dacă ești potrivit pentru acest post, am scris mai jos ce abilități așteptăm să ai:
- Să fii foarte bun la managementul oamenilor. În secție nimeni nu are voie să piardă timpul, lucrătorii trebuie să lucreze și să fie eficienți. Mai mult, trebuie respectate normele SSM și PSI. Pe scurt abilitatea de a-i face pe lucrători să fie disciplinați și ordonați.
- În astfel de instalații dar, și în producție, în general rezultatele bune se obțin prin intrepretarea datelor. Trebuie să fii exact, să știi și să îți placă matematica. Să poți colecta foarte multe cifre/date ca apoi să le intrepretezi și să poți optimiza instalația (presiune, temperatură optimă). Prin urmare, trebuie să fii "statistical oriented". De asemenea, trebuie să poți calcula cu ușurință pierderi de căldură, consum energetic etc.
- Perfecționist. Să ții foarte mult la detaliile mici, să te asiguri că absolut totul este așa cum trebuie să fie. Lucrurile mici contează! O bombă termonucleară primește energie din ciocnirea a 2 nuclei de atom care, cred că știi că sunt foarte mici, așadar, detaliile contează!
- Trebuie să ai o gândire critică (critical thinking) foarte optimă! Să poți forma din sugestiile primite, rezultatele avute și rațiunea ta un nou plan de atac pentru eficientizarea instalației sau obținerea unor rezultate.
- Să ai cunoștinte adânci de chimie și fizică pentru ca să știi exact ce se întâmplă, să poți gândi și să găsești soluții bazate pe știință nu pe părerea personală.
- Să poți găsi repede soluții la defecțiuni mecanice. Să știi cum să transmiți informații sau să instruiești legat de montarea unei table sau repararea unei pompe. Să analizezi cum să construiești ceva ca să închidă altceva. De asemenea, să fii disponibil să îți murdărești mâinile, din când în când.


CERINTE

- Cerem titlul de Inginer Mecanic, precum și titlul de Inginer de Proces.
- Căutăm să ai studii în chimie, prelucrarea petrolului sau experiență în producție.
- Experiența de minimum 5 ani în producție, a lucrului în rafinării/ instalații energetice/ instalații sub presiune, precum și experiența în coordonarea oamenilor este exact ceea ce căutăm.
- În rest, pentru a putea face toate aceste lucruri credem că trebuie să fii perseverent și tenace, creativ și foarte exact.


BENEFICII OFERITE

- Ai oportunitatea de a lucra pentru un scop mare. Noi vrem sa rezolvam problema globala a deseurilor, prin urmare, lucrand cu noi si tu contribui la acest lucru.
- Vei avea parte de o dezvoltare dinamica alaturi de o echipa foarte perseverenta de la care poti invata foarte multe.
- In cazul in care respecti principiile BluePlanet si iti indeplinesti cu succes atributiile vei fi promovat/a la functia de Senior Plant Manager, iar daca lucrurile merg extraordinar vei fi promovat/a la postul de Director Tehnic, acest lucru traducandu-se prin crestere salariala.
- Firma se extinde extrem de repede si deci ai multe posibilitati de promovare
- Salariu fix si constant
- Un mediu de lucru corect bazat pe niste principii morale ce incurajeaza performanta


DESCRIEREA FIRMEI

BluePlanet Recycling SRL este o companie socială tânără care activează în domeniul reciclării și al energiei. Noi credem că fiecare tip de deșeu are un potențial, deoarece este o resursă importantă. De aceea suntem siguri că pentru fiecare deșeu se poate găsi tehnologia potrivită în vederea valorificării sau transformării lor în bunuri de larg consum s.a. Dorim să creăm energie și bunuri de larg consum din fiecare.
Cea mai mare problemă economică este deficitul, deficitul de resurse. Cu toate acestea, pe tot globul, gunoiul și alte tipuri de deșeuri sunt aruncate fără responsabilitate. Noi dorim să rezolvăm această problemă economică și să găsim modalitatea cea mai potrivită prin care deșeurile să poată fi reintroduse în sistem, valorificate și/sau eliminate pentru a scădea extindearea lor pe această frumoasă planeta albastră.