Pizzar si ajutor de bucatar

Sc Pizza Crosto Srl

19-01-2018 | EXPIRA LA 18-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoanele selectate trebuie sa realizeze preparatele culinare in baza unor retetare prestabilite, de cea mai buna calitate care sa satisfaca cerintele consumatorilor, sa pastreze in conditii optime ustensilele si echipamentele din bucatarie si sa garanteze pentru calitatea produselor şi pentru rapiditatea cu care ele sunt pregatite pentru livrare.
Punct de lucru: Drumul Taberei


CERINTE

Cautam persoane care sa fie dinamice, responsabile, persoane atente la detalii, dornice sa lucreze intr-un colectiv tanar si profesionist.


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant;
- Conditii foarte bune de lucru;
- Program in ture;
- Tk de masa
- Transportul la domiciliu asigurat dupa program


DESCRIEREA FIRMEI

Pasiunea pentru gastronomia italiana si retetele autentice au dat un nou sens placerii de a lua masa in confortul propriului camin. Folosind numai ingrediente care au cel mai ridicat standard de calitate si prospetime, Crosto Pizza ofera delicii italiene direct la tine acasa. Savoarea compozitiei, accentuata de blatul pregatit dupa o reteta bine aleasa, va pune impresia ta despre pizza intr-o noua lumina, in timp ce pastele italiene se fac remarcate datorita sosurilor traditionale. Atat de simplu, atat de gustos: "Le Ricette Tradizionali di Qualita"!