Personal specializat in amenajari interioare

SC INTEGRAL TOP TURISM SRL

08-09-2016 | EXPIRA LA 08-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam 2 persoane cu experienta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare (rigipsari, faiantari, finisori,zugravi,vopsitori,aplicatori termosisteme,zidari,dulgheri), responsabile,serioase si capabile sa lucreze in echipa.


CERINTE

Persoanele care aplica trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:sa fi lucrat anterior pe un post similar, sa dea dovada de responsabilitate si seriozitate, sa fie capabil sa lucreze in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Sc Integral Top Turism SRL este o agentie de turism proaspat infiintata cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate. Serviciile furnizate se adreseaza atat turistilor individuali sau grupurilor, cat si oamenilor de afaceri sau corporatiilor.
Compania ofera oportunitati pentru a experimenta noi aventuri si permite clientilor sa isi indeplineasca visele calatorind in cele mai provocatoare destinatii.
Echipa Integral Top Turism are ca obiectiv consilierea clientilor in alegerea vacantelor potrivite, precum si oferirea solutiilor optime din punct de vedere al calitatilor serviciilor la un pret avantajos.