ANGAJAM PERSONAL RESTAURANT

AS TRADE INVEST GROUP SRL

11-05-2017 | EXPIRA LA 13-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

OSPATAR, PICOL, BARMAN, BUCATAR, AJUTOR BUCATAR, CASIER, HOSTESS, PERSONAL CURATENIE

Vino să lucrăm împreună la NOR , restaurantul de la ultimul etaj al celei mai înalte clădiri din România! Vei avea un salariu motivant, bonusuri lunare, transportul și masa de prânz asigurate, un discount semnificativ și te vom ajuta să fii cel/cea mai bun/ă!

Vrem să te cunoaștem, iar dacă nu ai experiență, te ajutăm să o câștigi!

Sună-ne la nr. telefon 0723 296 349 / 0730 543 561 sau scrie-ne pe adresa de email resurse.umane@stadio.ro

Află mai multe despre grupul Stadio Hospitality Concepts, din care poți face și tu parte, accesând www.stadiohc.ro!


CERINTE

• ești o fire pozitivă, flexibilă și reușești să captezi ușor atenția celor cu care interacționezi;
• îți place să lucrezi în echipă și sari în ajutorul celor care au nevoie de el;
• știi deopotrivă să oferi și să primești respectul celor cu care interacționezi.


BENEFICII OFERITE

salariu motivant si bonusuri lunare


DESCRIEREA FIRMEI

Facem oamenii să zâmbească cu un amestec frumos de gust, design și atmosferă. Cel mai mult ne bucură atunci când oaspeții ne devin prieteni, iar asta se întâmplă aproape mereu, din 2013.
Ne ghidăm întreaga activitate și dezvoltare după următoarele repere:

Misiunea noastră:
Vrem ca fiecare vizită în restaurantele noastre să reprezinte motivul perfect pentru a o planifica pe următoarea!

Viziunea noastră:
Credem în relațiile de durată care se contruiesc treptat și solid, cu sinceritate. Credem în frumusețea clasicului reinterpretat, dar și în aportul inovațiilor de orice fel. Credem că toți oamenii trebuie să aibă acces la produse și servicii de calitate.

Valorile noastre:
Suntem și gândim ca o companie smart-casual, iar valorile ce conturează acțiunile noastre sunt:
* RESPONSABILITATE față de clienți, colegi și industria în care creștem zi de zi;
* RECUNOȘTINȚĂ față de oamenii care ne sunt alături și ne ajută să dăm formă misiunii pe care ne-am asumat-o;
* CONSISTENȚĂ în experiențele pe care le oferim celor care ne trec pragul;
* INIȚIATIVĂ în crearea și realizarea de servicii și produse noi care pot îmbunătăți restaurantele;
* GRIJA față de cei mai puțin norocoși, materializată prin acțiuni realizate pentru a produce o schimbare.