personal HoReCa - full time & part time jobs - Bucuresti

G&G Recruitment

29-06-2014 | EXPIRA LA 29-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

RECRUTAM PERSONAL HOTELIER angajare full time in hoteluri, restaurante din Bucuresti sau part time / colaborare evenimente VIP - Elite Hospitality Jobs Program

Recrutam personal cu experienta de minim 2-3 ani in domeniul HoReca ( Hotel, Restaurant, Catering) in orice departament si orice nivel de cariera (entry , medium si management level) pentru angajare FULL TIME in hoteluri, restaurante, gastro puburi din Bucuresti .

POSTURILE VACANTE DISPONIBILE PE DEPARTAMENTE – JOBURI FULL TIME :

- FOOD & BEVERAGE: ospatar; barman; bar, restaurant/banqueting supervisor sau manager.
- KITCHEN: bucatar, patiser , cofetar ; coordonator departament bucatarie, patiserie cofetarie; bucatar sau patiser sef .
- FRONT OFFICE: bell boy, receptioner, rezervari, supervisor receptie sau rezervari, front office manager;
- ROOM DIVISION: cameriste, supervizor camere, housekeeping manager
- SALES & MARKETING: sales executive, sales & marketing supervizor si manager
- CATERING & EVENTS : events coordinator


CERINTE

DETALII SUPLIMENTARE IN BROSURA PE CARE O VETI PRIMI CU OCAZIA PROGRAMARII LA INTERVIU ! PROGRAMUL „ ELITE HOSPITALITY JOBS BUCHAREST „ se adreseaza in special aplicantilor cu experienta la nivel de middle si top management, dar si aplicantilor cu experienta la entry level si doresc doresc dezvoltarea unei cariere in organizatii de top.




PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in Bucuresti si in tara: Hilton, Marriott, Intercontinental, Radisson Blue, Ramada, Best Western, Vega , Marie Celeste, Heritage, Balthazar, Palatul Stirbey, Privileg Catering, Howard Johnson, Hotel Class si multe alte organizatii in care poti incepe sau continua cariera profesionala .


PENTRU JOBURI PART TIME:
Recrutam de asemenea OSPATARI si BUCATARI cu experienta in organizarea de evenimente de lux ( conferinte, cocktailuri, receptii, dineuri sau alte tipuri de evenimente corporate sau private cu clienti VIP ) si CAMERISTE pentru servicii curatenie in hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti.
Trimite cvul tau prin email la cariere@ihrc.ro cu mentiunea OSPATAR/BUCATAR - EVENTS & CATERING si in scurt timp putem incepe o colaborare de lunga durata ! Alternativ ne puteti contacta telefonic 0722 659 255 (Sanziana, Recruiter).




Pentru a fi la curent cu oportunitatile de angajare in tara si strainatate ne poti urmari pe facebook ........... Like si/sau follow up : noutati, deschideri de hoteluri, imigratie si permise de munca, campanii si proiecte de recrutare in 2013

PENTRU JOBURI PART TIME:
Recrutam de asemenea OSPATARI si BUCATARI cu experienta in organizarea de evenimente de lux ( conferinte, cocktailuri, receptii, dineuri sau alte tipuri de evenimente corporate sau private cu clienti VIP ) si CAMERISTE pentru servicii curatenie in hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti.
Trimite cvul tau cu mentiunea OSPATAR/BUCATAR - EVENTS & CATERING si in scurt timp putem incepe o colaborare de lunga durata !

G&G RECRUITMENT - ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – WWW.IHRC.RO
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GREECE


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies