Personal fara experienta Bucatarie in Otopeni

TRENTA PIZZA

10-01-2017 | EXPIRA LA 09-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

De peste 10 de ani, angajam oameni valorosi. Te asteptam la Trenta Pizza
Cand te angajezi la Trenta Pizza , intri intr-o echipa alaturi de care vei creste continuu. Pentru ca ne pasa de fiecare dintre angajatii nostri.
La Trenta Pizza avem mereu ceva de oferit: formare profesionala continua, experienta de lucru direct cu clientii, stabilitatea locului de munca. In plus, la noi o sa iti faca placere sa lucrezi alaturi de o echipa excelenta.
CE VEI FACE?
Vei pregati coca pt pizza , paste, salate si alte produse din meniul , avand grija sa pastrezi ordinea comenzilor.
CE VEI INVATA?
Compoziția si gramajele rețetelor si totodata reguli de igiena si de siguranta din alimentatia publica.
Pentru noi, este important sa iti doresti sa lucrezi pentru o companie mare, care te inspira sa iti gasesti cariera potrivita.
Daca iti doresti sa lucrezi in bucatarie, ne dorim oameni de echipa, rapizi, proactivi si carora le place sa isi ajute colegii.
* Aceasta este o descriere pe scurt. Mai multe detalii despre pozitia de Lucrator in bucatarie vei primi la interviu.


CERINTE

- studii medii;
- nu necesita experienta;
- persoana stabila, harnica, sociabila, dornica sa invete,


BENEFICII OFERITE

Salariul motivant+bonuri de masa;
Program 2 zile cu 2 zile.
Se asigura transport de la depozitul din Otopeni pana la Metrou.

Daca te-am facut curios/a si vrei sa ne cunosti asteptam CV dvs pe adresa de mail sergiu.cojocariu@trentapizza.ro cu specificatia postului dorit si te vom contacta noi sau ne puteti contacta dvs la Tel: 0751309890.
TE ASTAPTAM IN ECHIPA TRENTA PIZZA.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenta Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare pizza, a atentiei acordata clientului oferind experienta unei pizza buona de te lingi pe degete.
Misiunea noastra este sa devenim compania de livrare cu cea mai dorita pizza din Bucuresti. In fiecare zi acordam atentie calitatii si micilor detalii care fac dintr-o pizza buna o experienta de neuitat.
Secretul Trenta Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.