Persoana intocmire documentatie eligibilitate pt. oferte

SC T DANCOR ROMCONSTRUCT SRL

02-03-2015 | EXPIRA LA 01-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intocmire documentatie eligibilitate pentru participare la licitatii.


CERINTE

Experienta.
Identificare si urmarire anunturi in SEAP, cunostinte de legislatie in materia achizitiilor publice, intocmire declaratii de eligibilitate, urmarire certificate de atestare si/sau alte asemenea. Intocmire documentatie privind experienta similara, cash-flow, utilaje/echipamente, documentatie pt sustinere tert, etc


DESCRIEREA FIRMEI

Firma cu capital integral privat fondata in anul 1994, T Dancor Romconstruct are o experienta vasta in executia lucrarilor de constructii civile si industriale precum si a instalatiilor aferente. S-a facut remarcata datorita seriozitatii si profesionalismului echipei de conducere si a intregului personal. Societatea are implementat si mentine un sistem de management al calitatii certificat CERTIND ISO 9001:2001, un management de mediu certificat CERTIND ISO 14001:2005 precum si un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale certficat CERTIND OHSAS 18001:2008.
Bazandu-ne pe experienta acumulata, sprijinindu-ne pe o sustinere materiala consistenta si in continua dezvoltare, cultivand cu atentie un personal calificat, bine motivat si implicat in politica firmei de asigurare a calitatii in toate directiile de activitate pe care aceasta le abordeaza avem convingerea ca vom putea raspunde competent tuturor solicitarilor clientilor nostri.