Partener/Colaborator Imobiliar

Human Touch Consulting Group

10-05-2017 | EXPIRA LA 09-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa devii antreprenor si esti in cautarea unei idei de afaceri? Fa primul pas!
Daca iti doresti un business propriu, intr-o activitate care va avea intotdeauna success, te asteptam cu drag in echipa REGENCY!
Te învățăm cum să muncești pentru tine și să te bucuri de rezultatele muncii tale, deoarece in REGENCY ai independenta financiara, iti gestionezi timpul dupa bunul plac, esti in propria afacere, dar nu de unul singur, ci beneficiind de suportul unei echipe de specialisti.


CERINTE

Ca si partener al nostru vei face parte dintr-o organizatie complexa. Avem nevoie din partea ta de o atitudine pozitiva, de un simt ridicat al responsabilitatii, autonomiei si proactivitatii, precum si implicare 100% in afacere. Nu in ultimul rand, va fi nevoie sa intelegi ce inseamna sa iti atingi obiectivele personale, acestea ajutand la realizarea obiectivelor echipei si sa fii intotdeauna atent la nevoile clientilor tai


BENEFICII OFERITE

Oferim servicii imobiliare complete, urmărind întotdeauna atingerea obiectivelor clientilor noștri, reprezentand si protejand interesele acestora, pentru ca reușita lor este succesul nostru!
REGENCY este compania ce transforma ideile, planurile și visele imobiliare ale clienților săi, în realitate.

Daca ti-am trezit curiozitatea/interesul, ne poți trimite CV-ul tău, iar noi te vom invita la o cafea.


DESCRIEREA FIRMEI

Human Touch Consulting Group - HTCG