Oportunitate formare/angajare pe piața muncii

SC COREX&CB SRL

23-10-2014 | EXPIRA LA 25-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

COREX & CB SRL organizează, în cadrul proiectului ”Promovarea culturii antreprenoriale pentru persoanele din mediul rural din Regiunile București Ilfov si Sud Muntenia”, finanțat prin POSDRU, următoarele cursuri de formare de perfecționare de Competențe Antreprenoriale.
Cursul are drept baza teoretica suportul de curs realizat de către formatorii noștii si a fost orientat către o structura pe capitole cu o dimensiune teoretica si una practica.
Capitolele:
- Introducere în antreprenoriat
- Inițierea unui afaceri
- Strategia de marketing
- Politica de promovare
- Finanțarea unui afaceri
- Dezvoltarea produselor/serviciilor afacerii
- Strategiile de dezvoltare si riscurile afacerii
- Planul de afaceri
sunt structurate in așa fel încât pentru tine sa reprezinte o baza constanta de cunoștințe, informații aplicabile in activitatea profesionala de zi cu zi viitoare. Partea teoretica este predata pe baza metodelor „clasice”, iar partea practica prin intermediul exercițiilor, jocurilor de rol etc.
Cursurile se adresează persoanelor șomere, persoanelor ocupate în agricultura de subzistenta, persoanelor în căutarea unui loc de munca, persoanelor inactive și angajaților din mediul rural din județele Ilfov, Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu și Teleorman. La absolvire se oferă certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și al Persoanelor Vârstnice și Autoritatea Națională de Calificări.
Facilități oferite cursanților:
• costuri de transport, masă si cazare acoperite
• subvenție in valoare de 500 lei/persoana care se va acorda în momentul absolvirii cursurilor
• suport de curs si materiale informatice pentru inițierea unei afaceri si/sau pentru găsirea unui loc de munca
Persoanele care după absolvirea cursurilor își găsesc un loc de munca au ocazia de a câștiga un premiu de 1000 lei/persoană.
De asemenea, cursanții vor beneficia de servicii de consiliere și mediere a muncii în vederea obținerii unui loc de muncă.
Intră și înscrie-te pe site-ul www.viitorantreprenor.ro, unde poți găsi mai multe informații!
Pentru detalii: tel. 0786 278 796


CERINTE

Căutam persoane dinamice, responsabile, dornice sa își dezvolte oportunitățile de cariera in domeniul antreprenorial .


BENEFICII OFERITE

Decontare transport, cazare, masa, formare profesionala gratuita, consiliere si mediere pe piata muncii, subventie de participare la cursuri de 500 lei, premii pentru gasirea unui loc de munca de 1000 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

SC COREX & CB SRL este o companie tanara cu capital privat integral romanesc.
Ofera de peste 4 ani, cele mai bune servicii de:
1. organizare evenimente: activitatea in producerea si organizarea evenimentelor personale si corporate, cu experienta in crearea de concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment in parte, campanii de PR;
2. training-uri: servicii profesioniste de instruire de personal, la standardele impuse de piata internationala;
3. cursuri de formare profesionala: solicitantul se ocupa de tot ceea ce inseamna organizarea acestor cursuri. De la transport, locatie si instrumente ajutatoare, pana la cazarea de dupa curs si excursiile de destindere. Are ca atributii autorizarea, desfasurarea si controlul formarii profesionale. Cursurile realizate acopera diverse domenii de activitate si se adreseaza tuturor acelora interesati de evolutia in cariera;
4. team building-uri: servicii de organizare team-building cu diferite tematici si in diverse locatii;
5. ticketing;
6. mese festive;
7. circuite turistice.