Operator suport tehnic / asistenta tehnica / call center pentru sisteme / programe IT

AMANET ONLINE SRL

21-03-2017 | EXPIRA LA 23-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra ofera clientilor sai diverse sisteme informatice. Dupa ce noul client incepe operarea cu un sistem IT Datagram, operatorul de suport tehnic ii va sta la dispozitie pentru a-l asista in rezolvarea eventualelor probleme de care se poate lovi. Astfel, responsabilitatile sunt:
- Preluarea, inregistrarea si rezolvarea prin telefon a problemelor tehnice intampinate de clienti;
- Monitorizarea functionalitatii sistemelor IT
- Configurarea legaturii intre programele IT ale firmei si imprimante fiscale / case de marcat fiscale
- Completarea periodica a rapoartelor interne
- Preluarea eventualelor noi comenzi ale clientilor existenti pentru noi module / puncte noi de lucru.
- Asistenta oferita personalului de vanzari sisteme si programe IT


CERINTE

Avem nevoie de o persoana cu bune abilitati de identificare si rezolvare a problemelor, cu bune abilitati comunicare, cu atitudine proactiva si orientare catre client si nevoile acestuia, fara a neglija nici interesele noastre.


BENEFICII OFERITE

Cuprinde angajare cu contract de munca in cadrul unui program de lucru full-time. Se vor asigura trainingurile necesare intelegerii programelor IT dezvoltate in cadrul companiei.
Nivelul salarial va creste prin acumularea de experienta si servicii performante puse in slujba clientului si a Datagram. Se castiga si comision prin vanzarea de servicii si produse clientilor ce suna pentru suport tehnic.

Pachetul salarial contine catering zilnic si servicii medicale.
Este necesara si o perioada de proba.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 2001, Datagram a avut de la inceput un profil orientat in directia oferirii de solutii software dedicate. In primii ani compania s-a orientat spre oferirea de servicii de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. Ulterior, managementul companiei a decis sa fructifice experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu, Datagram dezvoltand o serie de solutii software pentru piata romaneasca, precum si servicii specifice.