Operator Productie Brutarie/

SC TITAN SA

02-11-2012 | EXPIRA LA 02-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea companiei:

S.C. TITAN S.A. este o companie cu o lunga traditie pe piata de morarit si panificatie, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.
In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare, oferind astazi clientilor sai preparate sanatoase si gustoase precum: paine proaspata, toast, fainuri, cereale, produse congelate si paste fainoase.


In anul 1782 a inceput istoria Grupului Loulis in Grecia, iar in 1999, LOULIS GROUP a intrat pe piata din Romania prin preluarea celor doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, care prin fuziune au format compania Loulis S.A. In iulie 2007 Loulis S.A si-a schimbat denumirea in TITAN S.A ca urmare a vanzarii pachetului de actiunii grupului GoodMills.



GoodMills Group (Leipnik-Lundenburger Invest AG) a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. GoodMills Group si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.

Descrierea postului:

- Verifica functionarea corespunzatoare a echipamentelor pe liniile de productie;
- Regleaza utilajele si echipamentele de productie conform parametrilor tehnologici aprobati;
- Verifica parametrii tehnologici (temperatura, umiditate, etc.), in conformitate cu retetele de productie pentru fiecare sortiment de produs in parte:


CERINTE

Cerintele postului:

- Experienta minim 1 an in productie;
- Studii medii;
- Disponibilitate de a lucra in ture;
- Seriozitate, disciplina, rezistenta la efort fizic, adaptabilitate, comunicare, spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

Oferta companiei:

- Salariu in conformitate cu cerintele postului, platit la timp, legal si corect;
- Transport asigurat;
- Echipament si uniforma la inalte standarde de calitate;
- Instruiri de specialitate;
- Loc de munca stabil intr-o companie multinationala;


DESCRIEREA FIRMEI

Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.
Misiunea noastra este de a fabrica ¿i distribui produse de inalt¿ calitate si siguran¿¿ care sa corespund¿ nevoilor ¿n permanent¿ schimbare ale pie¿ei.
Av¿nd ca element de baz¿ f¿ina, vom fi prezen¿i pe mesele tuturor, indirect, prin intermediul produselor nostre.