Operator monitorizare TV

Recruitmentpoint

15-10-2017 | EXPIRA LA 14-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile acestui post, constau in procesarea unor fisiere video, identificarea evenimentelor difuzate (program, break publicitar, etc) si introducerea acestora intr-o baza de data.

Se asigura training de specialitate si suport ulterior pentru formarea profesionala.

Departamentul de monitorizare TV este de tip “flux continuu” , ceea ce presupune lucrul in ture, conform programarii, prin rotatie, inclusiv in weekend si in zilele de sarbatori legale (compensate cu zile libere platite, conform legii). Norma de lucru se incadreaza in 40 de ore timp saptamanal de lucru.

Avand in vedere faptul ca sunt furnizori de servicii, clientul nostru are obligatia raportarii datelor la ore fixe, este foarte important ca potentialul candidat sa inteleaga acest tip de activitate, sa fie constiincios si sa trateze cu seriozitate atributiile de serviciu.


CERINTE

Profilul candidatului ideal:

Absolvent studii superioare (constituie un avantaj, insa nu este obligatoriu) minim studii medii, cu diploma de bacalaureat
Comunicare scrisa corect in limba romana
Desi nu este obligatoriu, constituie un avantaj cunoasterea limbii engleze , cel putin, nivel minim conversational
Persoana calma, responsabila, organizata, rabdatoare, cu atentie la detalii
Activitate vizuala buna
Adaptabil la munca repetitiva, de rutina
Disponibil pentru lucrul in ture
Capacitatea de a lucra cu termene limita
Comunicativ cu colegii, avand in vedere faptul ca este o munca de echipa


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra are mai mult de 10 ani de experiență în furnizarea de servicii de resurse umane integrate și soluții de forță de muncă în industrii, cum ar fi: IT, Telecom, Pharma, BPO, Call Center, Automotive și altele. Noi dezvoltam in mod constant o bază de candidați calificați pentru fiecare poziție deschisă, în scopul de a oferi o rapidă și o soluție de calitate pentru clienții noștri. Am avut ocazia de a construi unele echipe mari de la zero, ajutându-i să aibă succes și productiv.