OPERATOR MENTENANTA CLADIRI

INTRAROM S.A.

15-07-2015 | EXPIRA LA 14-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intretine instalatiile electrice de iluminat si forta si executa noile lucrari ce apar pentru desfasurarea activitatii in conditii optime.
- Intretine instalatiile de ventilare si climatizare si executa noile lucrari ce apar pentru desfasurarea activitatii in conditii optime.
- Intretine instalatiile de automatizare a instalatiilor de climatizare si executa noile lucrari ce apar pentru desfasurarea activitatii in conditii optime.
- Intretine instalatiile de aer comprimat tehnologic si vacuum si executa noile lucrari ce apar pentru desfasurarea activitatii in conditii optime.
- Intretine instalatiile de detectie si stingere a incendiilor.
- Intretine instalatiile sanitare.
- Intervine si ia masurile corespunzatoare in caz de avarii.


CERINTE

- Studii medii de specialitate;
- Diploma de calificare ca electrician - obligatoriu
- Experienta – minim 3 ani;
- Carnet de conducere cat B cu vechimea de min. 1 an;
- Cunostinte de lucru cu instalatii sanitare, clima, ventilatie, aer sub presiune, vacuum, Surse neintreruptibile, generatoare, etc.;
- Disponibilitate de absolvire cursuri de calificare(ex.: fochist);
- Disponibilitate de lucru in program prelungit (inclusiv weekend) ;


BENEFICII OFERITE

- Tichete de masa
- Servicii medicale
- Conditii foarte bune de lucru


DESCRIEREA FIRMEI

Peste 10 ani de prezenta pe piata romaneasca au pozitionat INTRAROM ca principal furnizor de servicii ICT si solutii integrate. Din 1993, cand a fost infiintata si pana in prezent, Intrarom a investit peste 30 milioane euro in infrastructura si in pregatirea personalului.
Intrarom este subsidiara Intracom din Grecia, cel mai important furnizor de solutii de tehnologia informatiei si comunicatii din Sud-Estul Europei, cu prezente internationale in peste 50 de tari.