OPERATOR LINIE PRODUCTIE

United Romanian Breweries Bereprod SRL

02-05-2019 | EXPIRA LA 02-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Operează utilaje de producție automate conform planului de producție al companiei;
-Execută toate activitățile necesare pentru a opera utilajul alocat, inclusiv solicitari de materiale necesare in timpul productiei;
-Executa toate verificarile de calitate asa cum sunt definite in instructiunile de lucru;
-Alimentează utilajul cu materiale și mentine locul de munca ordonat si curat.


CERINTE

Experiență într-o poziție similară într-o companie de producție;
Studii medii tehnice/școală profesională;
Seriozitate;
Disponibilitate la program în schimburi.


Provocarea se adresează in special persoanelor interesate in dezvoltarea unei cariere de succes intr-un mediu plăcut şi profesionist.
Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.


DESCRIEREA FIRMEI

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny- ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania a continuat sa-si extinda portofoliul prin preluarea marcii Granini - produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa. Deschiderea permanenta fata de consumatori si politica de transparenta totala care au caracterizat compania inca de la inceputurile activitatii sale in Romania, au adus-o cat mai aproape de oameni, printr-o atitudine prietenoasa fata de toti romanii.