Operator interviuri telefonice

A1 Recruitment

22-10-2014 | EXPIRA LA 21-11-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Avem in desfasurare un proiect privind studii de piata in domeniul medical. Activitatea consta in realizarea de interviuri telefonice cu medici referitoare la produse farmaceutice nou lansate.

PART-TIME se lucreaza de luni pana vineri, cate 4 ore/zi intr-un interval liber ales intre 09:00 si 18.00. Locatia este in Bucuresti, Sector 1, zona Parc Herastrau. De asemenea exista posibilitatea programului full-time.

Durata contractului este de 2 luni, iar salariul net pentru program part-time este de 600 lei plus bonus 200 lei pentru numarul de apeluri efectuate zilnic.


CERINTE

- persoane constiincioase, inteligente si amabile
- capacitatea de a respecta cerintele proiectului
- usurinta in exprimare
- reprezinta avantaj studiile in defasurare sau finalizate in domeniul farmaceutic (farmacisti debutanti sau asistenti de farmacie) si/sau experienta intr-un post similar


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare si plasare de personal.

A1 Recruitment & Temporary Employment este operator de date cu caracter personal conform Legii nr. 677/ 2001. Transmiterea aplicatiei electronice la oricare dintre anunturile publicate de companie prin intermediul site-ului www.myjob.ro reprezinta acordul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor personale incluse in CV, scrisoarea de intentie si mini-interviu.