Operator in productie (Masinist la masini de ambalat)

Strauss Romania SRL

18-07-2018 | EXPIRA LA 18-07-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura pornirea masinii la timpul prestabilit;
- Verifica alimentarea masinii, functionarea in parametrii stabiliti (calitatea termosudurii si data de expirare inscriptionata pe punga, calitatea cutiilor de ambalaj, parametrii de greutate la masina si la cantar);
- Opereaza setarile pentru imprimarea datei de expirare;
- Aranjeaza folia in masina si verifica calitatea acesteia si schimba laminatul in functie de nevoi;
- Raspunde de efectuarea unor analize de calitate (existenta unor fisuri in ambalaje, rezistenta ambalajului, controlul greutatii etc) completand periodic rapoartele solicitate.
- Mentine curatenia utilajului si a locului de munca.


CERINTE

- Studii – liceul (12 clase) sau scoala profesionala
- Experienta in domeniu – minim 6 luni
- Rapiditate in miscari
- Atentie distributiva
- Timp de reactie bun
- Comunicare
- Colaborare
- Adaptare la schimbare
- Orientare catre rezultate
- Initiativa

Lucrul in 3 schimburi


BENEFICII OFERITE

Masa asigurata la cantina companiei
Transport asigurat din punctele de plecare stabilite
1 kg cafea/luna


DESCRIEREA FIRMEI

Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.



"Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi. In acest sens, va informam ca in momentul in care aplicati la aceasta pozitie, datele caracter personal incluse in Curriculum Vitae precum si in celelalte documente transmise de catre Dvs. (scrisoarea de intentie, recomandarile furnizate, , dupa caz), vor fi utilizate in scopul procesului de recrutare si selectie.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului, o serie de interviuri ( telefonice, fata in fata, Skype) cu un reprezentant HR /Manager direct /Manager department si aplicarea unor teste profesionale, dupa caz.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie."